Πακέτο 3,48 εκ. ευρώ για την αποχέτευση σε Μελισσοχώρι και Λητή

«Αιφνιδίασε» ευχάριστα τους κατοίκους του Μελισσοχωρίου και της Λητής ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Παντελής Τσακίρης, ανακοινώνοντας 3,48 εκατ. ευρώ από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Υποδομές Μεταφορών, Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη (Υ.ΜΕ.ΠΕΡ.Α.Α.) για να ολοκληρωθεί επιτέλους η κατασκευή του αποχετευτικού δικτύου.

Παντελής Τσακίρης – δήμαρχος Ωραιοκάστρου

Βάζοντας τέλος σε «παθογένειες του παρελθόντος» αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο κ. Τσακίρης «θέσαμε σε προτεραιότητα ως διοίκηση το έργο της ολοκλήρωσης του δικτύου αποχέτευσης στο Μελισσοχώρι και σε τμήμα της Λητής. Οι συνεργάτες μου και εγώ εργαστήκαμε μεθοδικά όλο το προηγούμενο διάστηκα, ξεπεράσαμε εμπόδια και δώσαμε λύσεις σε χρόνια προβλήματα, για να βρισκόμαστε σήμερα στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι διεκδικήσαμε και πετύχαμε να εξασφαλιστεί η χρηματοδότηση από το Υ.ΜΕ.ΠΕΡ.Α.Α. για την υλοποίηση του έργου.»

«Πρόκειται» όπως αναφέρει «για ένα πολύ σημαντικό έργο που θα αναβαθμίσει το Μελισσοχώρι και τη Λητή και θα δημιουργήσει επιπλέον προοπτικές ανάπτυξης στην ευρύτερη περιοχή. Με το έργο αυτό προστατεύουμε το περιβάλλον και εξασφαλίζουμε καλύτερη ποιότητα ζωής για τους δημότες μας».

(photo αρχείο)

==========

Το Polites Oraiokastrou στο Facebook βρίσκεται μόνο στην παρακάτω διεύθυνση (https://www.facebook.com/politesoraiokastrou.gr/ )

Μοιραστείτε το με τους φίλους σας:
, , , ,