Αντιδράσεις στο τοπικό του Δρυμού για την τοποθέτηση κεραιών Wi Fi μέσα στο χωριό

Οι αντιδράσεις τοπικών συμβούλων απέναντι στον «επείγοντα» χαρακτήρα του θέματος σχετικά με την τοποθέτηση κεραιών Wi Fi στο χωριό του Δρυμού, ήταν αυτές που οδήγησαν στην αναβολή του άρον – άρον από τον πρόεδρο του Τοπικού.

Το πολύ σοβαρό αυτό θέμα ήρθε αιφνιδιαστικά από τον κ. Πατσαλά με έκτακτο τοπικό συμβούλιο την περασμένη Τετάρτη, χωρίς -σύμφωνα με τοπικούς συμβούλους- να παρουσιάζονται στο συμβούλιο τα ανάλογα στοιχεία ή οι ανάλογες εκθέσεις για το τι μπορεί να σημαίνει η τοποθέτηση τέτοιων κεραιών σε πυκνοκατοικοιμένες περιοχές του χωριού.

Μάλιστα στο τοπικό συμβούλιο παρουσιάστηκε και τοποθετήθηκε εκπρόσωπος συγκεκριμένης εταιρείας, η οποία εταιρεία σύμφωνα με τον πρόεδρο του Τοπικού, εδώ και ένα χρόνο «ήταν η μόνη εταιρεία που ικανοποίησε το αίτημά μας να προσφέρει ανταγωνιστικό δωρεάν ίντερνετ στον δήμο για αυτό και είδαμε σοβαρά την πρόταση ενώ τις άλλες τις απορρίψαμε κατευθείαν».

Σημειώνεται εδώ πως για το σοβαρό θέμα της τοποθέτησης κεραιών Wi Fi στο Δρυμό και μάλιστα και σε δημοτικούς χώρους όπως στο σιλό του χωριού, η αντιπολίτευση δεν είχε την παραμικρή ενημέρωση από τη διοίκηση του δήμου!

Τόσο ο επικεφαλής της «Συνεργασία τώρα» Ανέστης Πολυχρονίδης, όσο και ο επικεφαλής της «Αλληλεγγύη Ανατροπή» Γρηγόρης Εδιρνέλης, δήλωσαν στο Polites Oraiokastrou πως δεν είχαν ιδέα για το μείζων αυτό ζήτημα, τονίζοντας ταυτόχρονα πως έπρεπε να είχαν ενημερωθεί ακολουθώντας η διοίκηση μια υποτυπώδη έστω διαδικασία διαβούλευσης.

==========

Το Polites Oraiokastrou στο Facebook βρίσκεται μόνο στην παρακάτω διεύθυνση (https://www.facebook.com/politesoraiokastrou.gr/ )

Μοιραστείτε το με τους φίλους σας:
, , ,