Διεθνή πιστοποίηση συστήματος ISO έλαβε ο Δ.Ο.Π.Π.Α.Ω.

  • Αναδημοσίευση από την εφημερίδα “ΑΠΟΤΥΠΩΜΑ”

Πιστοποίηση συστήματος ISO 9001:2015 από τον Διεθνή Φορέα πιστοποίησης «Α Cert» έλαβε o Δ.Ο.Π.Π.Α.Ω. για τις διοικητικές υπηρεσίες που παρέχει στους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς που έχει στην εποπτεία του, στα Κ.ΑΠ.Η., στις βιβλιοθήκες και στη Φιλαρμονική του Δήμου Ωραιοκάστρου.

Πιστοποίηση συστήματος ISO 9001:2015 έλαβε ο ΔΟΠΠΑΩ

Τι πρακτικά σημαίνει αυτή η πιστοποίηση για τον Δημοτικό Οργανισμό; «Με την πιστοποίηση αυτή» αναφέρει ο πρόεδρος του Δ.Ο.Π.Π.Α.Ω., Άγγελος Πανούσης, «ο τρόπος διοίκησης βασίζεται πλέον σε στόχους συνεχούς βελτίωσης των λειτουργιών όπου αξιολογείται η αποτελεσματικότητα των διαδικασιών σύμφωνα με τις Αρχές της Διοίκησης Ολικής Ποιότητας. Όλα αυτά για τον πολίτη σημαίνουν ότι θα μπορέσει εμπράκτως να καταλάβει ότι λειτουργούμε με ένα σύστημα που εστιάζει στην ικανοποίησή του και ότι θα του προσφέρουμε ακριβώς ότι του υποσχεθήκαμε.»

Την ίδια ώρα σημειώνει ο κ. Πανούσης πως ο βασικός πυλώνας για την επιτυχία αυτής της δυναμικής και συνεχιζόμενης διαδικασίας είναι η συμμετοχή της διοίκησης του ΔΟΠΠΑΩ και των εργαζομένων του Οργανισμού στην τυποποίηση των διαδικασιών.

Με λίγα λόγια, ο γονιός που επιλέγει τους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς του Δήμου Ωραιοκάστρου θα είναι σίγουρος ότι εμπιστεύεται ότι σημαντικότερο έχει στη ζωή του δηλαδή το παιδί του σε έμπειρους παιδαγωγούς, με αξιόπιστες εγκαταστάσεις οι οποίες πληρούν όλους τους κανόνες υγιεινής και ασφάλειας.

==========

Το Polites Oraiokastrou στο Facebook βρίσκεται μόνο στην παρακάτω διεύθυνση (https://www.facebook.com/politesoraiokastrou.gr/ )

Μοιραστείτε το με τους φίλους σας: