Έφυγε από τη ζωή χτυπημένος από τον κορωνοϊό ο πατέρας Εμμανουήλ

Αγάπησε το τόπο μας περισσότερο από την ιδιαίτερη πατρίδα του υπηρετώντας τον Ιερό Ναό του Αγ. Αθανασίου στο Παλαιόκαστρο για περίπου 10 χρόνια.

Ο πατέρας Εμμανουήλ, που συνέδεσε το όνομά του με τις λύπες και τις χαρές των κατοίκων δεν βρίσκεται πια κοντά μας.

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 53 ετών, χτυπημένος από τον κορωνοϊό αφού νοσηλεύτηκε στο Νοσοκομείο Γεννηματάς όπου και άφησε την τελευταία του πνοή.

Το πένθος που σκορπίζει στον Δ. Ωραιοκάστρου, και όχι μόνο, η απώλειά του, θα ισορροπεί και θα καλύπτει το κενό που αφήνει μόνο με τη μνημόνευσή του.

Καλό Παράδεισο…

Ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου Παντελή Τσακίρης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

“Ο Δήμος Ωραιοκάστρου σήμερα θρηνεί. Ο Θεός επέλεξε να πάρει κοντά του ένα πιστό του τέκνο που διακόνησε στο όνομά Του το ποίμνιο, όχι μίας, αλλά δύο κοινοτήτων, του Δήμου Ωραιοκάστρου, Πεντάλοφο και Παλαιόκαστρο.

Το έπραξε αυτό με αγάπη, γλυκύτητα και ταπεινότητα και έλαμψε δια του παραδείγματός του. Πρόσφερε αφειδώς στήριξη πνευματική σε όσους συμπολίτες μας την χρειάστηκαν και έμπρακτα έδειξε με συνέπεια το φιλανθρωπικό του πρόσωπο. Ο αγαπητός σε όλους μας, πράος και πάντα χαμογελαστός παπα-Μανώλης θα μείνει για πάντα στην καρδιά και τη μνήμη μας.

==========

Το Polites Oraiokastrou στο Facebook βρίσκεται μόνο στην παρακάτω διεύθυνση (https://www.facebook.com/politesoraiokastrou.gr/ )

Μοιραστείτε το με τους φίλους σας:
fb-share-icon
, , , ,