ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ Ωραιοκάστρου: Αποχαιρέτησαν τη χρονιά με…”Πειρατικό Κόσμημα” (video)

Έναν πρωτότυπο και ευρηματικό τρόπο βρήκαν οι σπουδαστές του τμήματος αργυροχρυσοχοΐας ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ Ωραιοκάστρου για να αποχαιρετήσουν την φετινή εκπαιδευτική χρονιά τους.

Ο Πειρατής έχει ένα χάρισμα να ανακαλύπτει θησαυρούς. Αλλά για να τους ανακαλύψει, πρέπει κάποιος πρώτα να τους δημιουργήσει. Σε ένα τέτοιο μέρος τον έφερε ο χάρτης που ακολούθησε και βρέθηκε σε έναν χώρο όπου νέοι και νέες, εκπαιδεύονται και δημιουργούν λαμπερά κοσμήματα και πολύτιμα έργα τέχνης.

Περπάτησε ανάμεσα σε σπουδαστές του τμήματος Αργυροχρυσοχοϊας ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ Ωραιοκάστρου, γνώρισε τη δουλειά τους, είδε την εκπαίδευσή τους και από όλους τους θησαυρούς που βρήκε εκεί, ξεχώρισε έναν, που τον δημιούργησαν με μεράκι οι ίδιοι οι σπουδαστές της σχολής. Αυτόν τον θησαυρό, με ένα ρεσάλτο, θα τον κάνετε δικό σας. Αν λοιπόν θέλετε να αποκτήσετε ένα μοναδικό, χειροποίητο, “Πειρατικό Κόσμημα” με το λογότυπο της σημαίας του Πειρατή, πάρτε μέρος στον διαγωνισμό!

Το «Πειρατικό Κόσμημα» είναι μια προσφορά του τμήματος Αργυροχρυσοχοϊας ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ Ωραιοκάστρου και δημιουργία των σπουδαστών της σχολής.

Υπεύθυνος τμήματος: Γεώργιος Μπίκος

Καθηγήτριες τμήματος: Δώρα Χατζηθεοδώρου, Θάλεια Θαλασσή, Σοφία Ντιάγκα

Σκηνοθεσία – μοντάζ: Θοδωρής Αδάμος.        

Μοιραστείτε το με τους φίλους σας:
, , ,