Τέλος η διάθεσή των self tests από τα φαρμακεία μετά τις 19/6

Σύμφωνα με πληροφορίες, στις αρχές Ιουλίου εξετάζεται ένα νέο κανάλι διανομής για τις ομάδες που πάλι θα οριστούν, που πρακτικά σημαίνει ότι αλλάζει το σημείο από όπου θα είναι διαθέσιμα και θα μπορούν οι δικαιούχοι να τα προμηθευτούν.

Έτσι, αυτή την εβδομάδα θα πάρουν κανονικά τρία test οι εργαζόμενοι, όπως τα δικαιούνται και την επόμενη εβδομάδα άλλα τρία τεστ οι εκπαιδευτικοί, μαθητές και λοιποί δικαιούχοι, εξαντλώντας έτσι τα τεστ που δικαιούνται να πάρουν μέχρι τέλη του μήνα (Ιουνίου).

Αφού λοιπόν θα έχουν προμηθευτεί όλοι μέχρι την άλλη Παρασκευή τα self test, δηλαδή μέχρι και 18/06 σταματά η δωρεάν διάθεση από την επόμενη μέρα στα φαρμακεία και συγκεκριμένα 19/06 για τον πληθυσμό που έχει οριστεί ως ομάδες δικαιούχων.

Όπως «φωτογραφίζει» και η απόφαση για τα περιοριστικά μέτρα κατά του κορονοϊού που εκδόθηκε το Σάββατο, τα σούπερ μάρκετ ενδεχομένως να είναι το νέο σημείο διάθεσης των self test.

==========

Το Polites Oraiokastrou στο Facebook βρίσκεται μόνο στην παρακάτω διεύθυνση (https://www.facebook.com/politesoraiokastrou.gr/ )

Μοιραστείτε το με τους φίλους σας:
fb-share-icon
, , , ,