Κ. Ευθυμίου για ΟΑΣΘ-ΚΤΕΛ «Δεν πρέπει να είμαστε αρνητικοί, αλλά σε εγρήγορση»

Το Polites Oraiokastrou ζήτησε την άποψη του στελέχους της Νέας Δημοκρατίας Κώστα Ευθυμίου -κάτοικος Μελισσοχωρίου- για το θέμα της ανάθεσης 26 γραμμών που σήμερα εκτελούν τα λεωφορεία του ΟΑΣΘ στα ΚΤΕΛ.

Σημειώνεται ότι εφόσον τελεσφορήσουν οι διαβουλεύσεις  μεταξύ των δύο πλευρών η γραμμή 56 Ωραιόκαστρο θα ανατεθεί στα ΚΤΕΛ. 

Το Polites Oraiokastrou θα ζητήσει και άλλες απόψεις από φορείς, από αυτοδιοικητικούς και από το πολιτικό προσωπικό του τόπου. 

Ακολουθεί η τοποθέτηση του κ. Ευθυμίου:

“Η διαφαινόμενη ανάθεση δρομολογίων του ΟΑΣΘ στα ΚΤΕΛ, μέσω σχετικής σύμβασης, μπορεί να αποφορτίσει τον ΟΑΣΘ στην παρούσα δύσκολη συγκυρία. Επίσης, μπορεί να αποτελέσει μια αξιόπιστη μεσοπρόθεσμη λύση κατά το διάστημα μετεξέλιξης του ΟΑΣΘ, με αναβάθμιση της παρεχόμενης υπηρεσίας.

Μία τέτοια εξέλιξη πρέπει σε κάθε περίπτωση όμως να εγγυάται τη διατήρηση των σημερινών τιμών εισιτηρίων, χωρίς τη δυνατότητα μεταβολής τους κατά το χρόνο ισχύος της σύμβασης μέσα από ρήτρες ή ενδεχόμενα ψιλά γράμματα.

Καθώς μία από τις υπό συζήτηση γραμμές είναι και η γραμμή 56 του δήμου μας (Ωραιόκαστρο), δεν πρέπει να είμαστε αρνητικοί, αλλά σε εγρήγορση για τη διαφύλαξη της σημερινής τιμής στα σημερινά επίπεδα, ώστε να μην επιβαρυνθούν επιπρόσθετα οι δημότες Ωραιοκάστρου”.

Μοιραστείτε το με τους φίλους σας:
, ,