Πρώτο κουδούνι και Αγιασμός για τα σχολεία του Δήμου Ωραιοκάστρου

«Μία νέα σχολική χρονιά αρχίζει σήμερα κι είναι στο χέρι όλων μας να την κάνουμε δημιουργική, λειτουργική και -γιατί όχι-  όσο το δυνατόν πιο συναρπαστική» ήταν το μήνυμα του δημάρχου Ωραιοκάστρου Παντελή Τσακίρη, ο οποίος παρευρέθηκε σε αγιασμούς σχολείων όλων των εκπαιδευτικών βαθμίδων.

Αναφορά στα πρωτάκια του 1ουΔημοτικού Παλαιοκάστρου

1o Δημοτικό Ωραιοκάστρου

«Περισσότερο παιχνίδι – λιγότερο διάβασμα» συνέστησε για τα πρωτάκια του 1ουΔημοτικού Παλαιοκάστρου ο Δήμαρχος Ωραιοκάστρου. Απευθυνόμενος προς μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς, τόνισε ότι η πόρτα του δημαρχείου είναι πάντοτε ανοιχτή, καθώς τα θέματα της παιδείας και της σχολικής στέγης βρίσκονται στην κορυφή της ατζέντας για τη δημοτική αρχή Ωραιοκάστρου. Το Αγιασμό τέλεσε ο πατέρας Εμμανουήλ από τον Ι.Ν Αγ. Αθανασίου Παλαιοκάστρου.

3οΔημοτικό – το στολίδι του Ωραιοκάστρου

3ο Δημοτικό Σχολείο Ωραιοκάστρου

Μία ευτυχισμένη και χαρούμενη χρονιά, με πλούσιες στιγμές και κυρίως να χαρούν αυτήν την πολύ όμορφη σχολική εμπειρία είπε ο πατέρας Νικόλαος στον Αγιασμό του 3ουΔημοτικού σχολείου Ωραιοκάστρου. Ο Παντελής Τσακίρης τόνισε πως «θα σταθούμε αρωγοί και συμπαραστάτες του έργου σας» ενώ στάθηκε στην υπέροχη προσπάθεια του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων για ένα σχολείο πραγματικό στολίδι.

1ο– 2ο Νηπιαγωγείο και 2ο Δημοτικό Παλαιοκάστρου«Να μην σας σταματήσει καμία δυσκολία» 

«Tο ξεκίνημα ενός νέου σχολικού έτους  συνδέεται με νέους στόχους και νέες προσδοκίες» ανέφερε ο δήμαρχος στον Αγιασμό στο 1ο– 2ο Νηπιαγωγείο και 2ο Δημοτικό Παλαιοκάστρου.

«Είναι πάνω στη νέα αυτή αφετηρία που χτίζετε τα θεμέλια για την εκπλήρωση των ονείρων σας, που χαράζετε τη δική σας ξεχωριστή πορεία. Να μην σας σταματήσει καμία δυσκολία» ανέφερε. 

1ο Γυμνάσιο Ωραιοκάστρου – «Αισθάνομαι περισσότερο μαθητής και λιγότερο Δήμαρχος εδώ» 

«Μην αφήσετε κανέναν να σας πει τι μπορείτε και τι δεν μπορείτε να κάνετε. Στοχεύστε ψηλά. Βουτήξτε με πάθος σε ό,τι θεωρείτε ακατόρθωτο. Με πίστη στον εαυτό σας και σκληρή δουλειά, είστε ικανοί να πετύχετε όλα όσα θέλετε» είπε από το μικρόφωνο του 1ου Λυκείου Ωραιοκάστρου ο Παντελής Τσακίρης, στον Αγιασμό της νέας σχολικής χρονιάς. Τον Αγιασμό τέλεσε ο πατέρας Γεώργιος.

Γυμνάσιο Καλλιθέας – Πολλές και πλούσιες δραστηριότητες παράλληλες με το διάβασμα. 

Γυμνάσιο Καλλιθέας

Ο δήμαρχος αφού ευχήθηκε καλή, δημιουργική και χαρούμενη σχολική χρονιά με πλούσιες εμπειρίες, συνέστησε σε γονείς και μαθητές του Γυμνασίου Καλλιθέας πολλές και πλούσιες δραστηριότητες παράλληλες με το διάβασμα. 

Μοιραστείτε το με τους φίλους σας:
fb-share-icon