Ανάρτηση «βόμβα» του αντιδημάρχου Οικονομικών για «αόρατα» έργα 200.000 ευρώ!

Κρίσιμα ερωτήματα προκύπτουν για την κοινή γνώμη αλλά και κάθε νοήμων πολίτη του δήμου Ωραιοκάστρου από την απίστευτη ανάρτηση «βόμβα» στο Facebook του Αντιδημάρχου Οικονομικών – Διοικητικού, Δημήτρη Καρασαββίδη, σχετικά με βεβαιώσεις εκτέλεσης έργων 200.000 ευρώ στον δήμο Ωραιοκάστρου που δεν υλοποιήθηκαν ποτέ!

Δημήτρης Καρασαββίδης
αντ/ρχος Οικονομικού – Διοικητικού

Μάλιστα, στην σοβαρότατη -προ τριημέρου- δημόσια καταγγελία του μέσα από τα …social media(!), ο κ. Καρασαββίδης κάνει λόγο για «παρορμητικούς» τύπους τους οποίους συμβουλεύει «να είναι πιο συγκρατημένοι γιατί και εκκρεμοδικίες υπάρχουν εις βάρος τους και βεβαιώσεις προς τρίτους έχουν εκδώσει ότι έχουν υλοποιηθεί έργα στον δήμο μας αξίας 200.000 ευρώ, που η διοίκηση μας απέδειξε ότι ουδέποτε υλοποιήθηκαν και φυσικά κέρδισε και την αντίστοιχη αγωγή – απαίτηση του υποτιθέμενου ανάδοχου».

Είναι μια πολύ σοβαρή καταγγελία που αδιαμφισβήτητα προκαλεί σάλο. Σημειώνεται δε, πως, παρά τους δημόσιους ισχυρισμούς του κ Καρασαββίδη, κανείς -έως τώρα- από την αντιπολίτευση δεν φαίνεται να ενδιαφέρθηκε να μάθει τι στο καλό συμβαίνει με αυτή την αποκάλυψη, πράγμα που δημιουργεί ιδιαίτερη εντύπωση.

 Στο δια ταύτα: αληθεύουν ή όχι τα όσα υποστηρίζει ο κ. Καρασαββίδης; Υπήρχαν πράγματι «αόρατα» έργα, σε ποια περίοδο και ποιοι είναι αυτοί που έδωσαν τις υποτιθέμενες βεβαιώσεις για να απαιτηθεί η πληρωμή τους; Ο αρμόδιος αντιδήμαρχος οφείλει να αποκαλύψει όλα όσα δημόσια κατήγγειλε και να αποδείξει με στοιχεία τα λεγόμενά του.

============

Tο Polites Oraiokastrou στο Facebook βρίσκεται μόνο στην παρακάτω διεύθυνση (https://www.facebook.com/politesoraiokastrou.gr/ )

Μοιραστείτε το με τους φίλους σας:
fb-share-icon
, , , , ,