Αδυναμία να αντιμετωπίσει τα θέματα με τις ομάδες του Δ. Ωραιοκάστρου δηλώνει ο εντεταλμένος σύμβουλος Αθλητισμού

Αδυναμία να αντεπεξέλθει στα καθήκοντα που του ανέθεσε ο δήμαρχος Παντελής Τσακίρης σχετικά με τις «απαιτήσεις» των ομάδων του δήμου Ωραιοκάστρου, δήλωσε στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο, ο εντεταλμένος σύμβουλος Αθλητισμού, Άγγελος Πανούσης.

O κ. Πανούσης, αφού ανέφερε ότι όσοι αντιδήμαρχοι ασχολήθηκαν με αυτό το κομμάτι του αθλητισμού έφυγαν …τρέχοντας, ζήτησε από όλους ανεξαιρέτως τους αιρετούς να «βάλουν πλάτη» διότι «η νοοτροπία είμαι στο χωριό μου και νομίζω όλα είναι δικά μου εμένα δεν με βρίσκει σύμφωνο, αν σας βρίσκει εσάς, μπορείτε να το λειτουργήσετε έτσι. Εγώ πάντως σαν ατομική οντότητα δεν μπορώ να το παλέψω μόνος μου.»

Αγγ. Πανούσης: Δεν συνεισφέρουν σε τίποτα

Απαντώντας ο κ. Πανούσης σε ερώτηση δημοτικού συμβούλου της αντιπολίτευσης σχετικά με προβλήματα που εντοπίζονται σε γήπεδα και εγκαταστάσεις του Δήμου, έριξε «ευθύνες» στα Αθλητικά Σωματεία λέγοντας πως «δεν έχουν μόνο δικαιώματα στα δημοτικά γήπεδα αλλά και υποχρεώσεις» και πως δεν συνεισφέρουν σχεδόν σε τίποτα.

Ακόμα τόνισε ότι «όλες οι ομάδες έχουν γραφείο στο Κονταξοπούλειο χωρίς να πληρώνουν τίποτα […]» και ότι «αν θέλετε να το αλλάξουμε να βάλουμε πλάτη όλοι και να μην με αφήνετε μόνο μου στο ξέστρωτο να παλεύω μαζί τους».

«Και το πρόγραμμα που λέτε» είπε ο εντεταλμένος σύμβουλος Αθλητισμού, «εγώ τους μάζεψα πέρυσι όλους στο Δημαρχείο και λέω «κύριοι ελάτε να συμφωνήσουμε μαζί όλοι τις ώρες». Το ξέρετε ότι βριζόντουσαν μεταξύ τους; Αν θέλουμε όλοι μαζί να παλέψουμε και να αλλάξουμε τη νοοτροπία.»

==========

Tο Polites Oraiokastrou στο Facebook βρίσκεται μόνο στην παρακάτω διεύθυνση (https://www.facebook.com/politesoraiokastrou.gr/ )

Μοιραστείτε το με τους φίλους σας:
fb-share-icon
, , , ,