«Ρελάνς» Τσακίρη για την έρευνα της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας: “Θα κάνουμε «σημαία» το αποτέλεσμα”

Στην αντεπίθεση πέρασε στο τελευταίο ΔΣ ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Παντελής Τσακίρης, μετά τις αλλεπάλληλες αναφορές και ερωτήσεις, ειδικά από ορισμένους δημοτικούς συμβούλους, ότι στο μικροσκόπιο της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας έχουν μπει και ερευνώνται εξονυχιστικά (μετά από καταγγελίες της αντιπολίτευσης) υποθέσεις που αφορούν τον Δήμο.

Ο Δήμαρχος Ωραιοκάστρου σημείωσε με νόημα ότι «θα σας καταπλήξει το αποτέλεσμα όλων αυτών των ερευνών που γίνονται, όχι εις βάρος του δήμου Ωραιοκάστρου, αλλά ως έχει υποχρέωση η Εθνική Αρχή Διαφάνειας να ελέγξει τον οποιοδήποτε από οποιονδήποτε καταγγέλλεται.»

Ο κ. Τσακίρης μάλιστα …«εμπλουτίζοντας» την απάντησή του υποσχέθηκε «ότι επειδή έχει πάρει συγκεκριμένη έκταση, εγώ προσωπικά και οι συνεργάτες μου θα το κάνουμε σημαία αυτό».

 Όπως ανέφερε ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, το αποτέλεσμα της καταγγελίας και της έρευνας είναι αυτό που μετράει και όχι το γεγονός ότι κάποιος μπορεί να πάει να πει οτιδήποτε για να ελεγχτεί.

«Αν πάτε εσείς αύριο στην Εθνική Αρχή Διαφάνειας και πείτε ότι εγώ θέλω να ελεγχθεί ο συγκεκριμένος διαγωνισμός που έγινε εκεί, και τριγυρνάτε την επόμενη ημέρα στα κανάλια και να λέτε στα ΜΜΕ ότι ο δήμος Ωραιοκάστρου ελέγχεται για ενδεχόμενες οικονομικές ατασθαλίες , αυτό δεν λέει απολύτως τίποτα» συμπλήρωσε ο κ. Τσακίρης.

==========

Tο Polites Oraiokastrou στο Facebook βρίσκεται μόνο στην παρακάτω διεύθυνση (https://www.facebook.com/politesoraiokastrou.gr/ )

Μοιραστείτε το με τους φίλους σας:
fb-share-icon
, , , ,