Επιμένει στη θέση του ο αντιδήμαρχος Οικονομικού: Δεν παραδόθηκε κανένα έργο

Επιμένει στη θέση του ο Δημήτρης Καρασαββίδης για ένα έργο στον Δ. Ωραιοκάστρου που δεν «παραδόθηκε» ποτέ, όμως παρόλα αυτά ο εργολάβος προσέφυγε στη δικαιοσύνη προκειμένου να πληρωθεί από τον Δήμο.

«Φυσικά και όχι, δεν παραδόθηκε» ήταν η δημόσια απάντηση του κ. Καρασαββίδη σε ερώτηση του επικεφαλής της «Αλληλεγγύη Ανατροπή», Πασχάλη Χατζηευαγγέλου, στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο.

«Εγώ δεν ανακάλυψα την Αμερική» συνέχισε ο Αντιδήμαρχος, προτρέποντας ταυτόχρονα στη νομική υπηρεσία του Δήμου για τα «οποιαδήποτε έγγραφα», αποφεύγοντας ωστόσο την όποια αναφορά σε ονόματα.

«Για απόφαση δικαστηρίου αναφέρθηκα που ο δήμος κατάφερε με τη νομική του υπηρεσία να μην πληρώσει μία αγωγή […] Θα λειτουργήσουμε αρμοδίως, υπάρχει η νομική υπηρεσία του δήμου, μπορείτε να κάνετε αίτηση, και να σας δοθούν τα οποιαδήποτε έγγραφα» είπε ο Αντιδήμαρχος Οικονομικού, τονίζοντας την ίδια ώρα πως ο Δήμος «δεν υπέστη ζημία».

Π. Χατζηευαγγέλου: «Θα πάτε στον εισαγγελέα διαφθοράς;»

Δ. Καρασαββίδης: «Εννοείται…»

Το θέμα έγινε γνωστό πριν από περίπου δύο εβδομάδες μετά από ανάρτηση καταγγελία του κ. Καρασαββίδη στα social media.

===========

Tο Polites Oraiokastrou στο Facebook βρίσκεται μόνο στην παρακάτω διεύθυνση (https://www.facebook.com/politesoraiokastrou.gr/ )

Μοιραστείτε το με τους φίλους σας:
fb-share-icon
, , , ,