Ένας χρόνος χωρίς τον Γιώργο Προκοπίδη – Πινακίδα με το όνομά του στο Ειδικό Σχολείο Λοφίσκου

Ένας χρόνος συμπληρώνεται από τότε που ο Γιώργος Προκοπίδης, ένα από τα εκλεκτότερα στελέχη της διοίκησης του Δήμου Λαγκαδά, έφυγε από τη ζωή χτυπημένος από τον κορωνοϊό, παρά τη σκληρή μάχη που έδωσε.

Σήμερα, στο Ειδικό Σχολείο Λοφίσκου, τοποθετήθηκε η πινακίδα που φέρει το όνομα του Γιώργου Προκοπίδη, ολοκληρώνοντας ουσιαστικά τον ελάχιστο φόρο τιμής του Δήμου Λαγκαδά προς τον εκλιπόντα, που έδωσε το όνομά του στην εν λόγω εκπαιδευτική δομή.

Το Ειδικό Σχολείο στον Λοφίσκο, λειτουργεί σήμερα μετά από την αξιοσημείωτη προσπάθεια του Γιώργου Προκοπίδη, αποτυπώνοντας πλήρως τη διάθεση προσφοράς που είχε, ιδιαίτερα σε ανθρώπους όπως οι μαθητές του συγκεκριμένου σχολείου.

«Φαίνεται σαν χθες, αλλά πέρασε ένας χρόνος από τότε που ο Γιώργος Προκοπίδης έφυγε από κοντά μας. Το έργο του και η αύρα του υπάρχουν ακόμα στους διαδρόμους του δημαρχείου.

Για έναν άνθρωπο, έναν πολύτιμο και πραγματικό φίλο που άφησε ανεξίτηλο το στίγμα του στον δήμο μας, το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε εμείς είναι να μην ξεχάσουμε ποτέ όσα ανιδιοτελώς προσέφερε στον τόπο του. Το Ειδικό Σχολείο Λοφίσκου, ένα έργο που λειτούργησε χάρη στις άοκνες προσπάθειες του Γιώργου, φέρει πλέον και επίσημα το όνομά του. Ως Δήμαρχος του Λαγκαδά, αλλά και ως άνθρωπος που γνώρισα τον Γιώργο Προκοπίδη, θα τηρήσω την υπόσχεση το όνομά του να μην ξεχαστεί ποτέ», δήλωσε με αφορμή τη σημερινή ημέρα, ο Δήμαρχος Λαγκαδά κ. Ιωάννης Ταχματζίδης.

==========

Tο Polites Oraiokastrou στο Facebook βρίσκεται μόνο στην παρακάτω διεύθυνση (https://www.facebook.com/politesoraiokastrou.gr/ )

Μοιραστείτε το με τους φίλους σας:
fb-share-icon
, , ,