Ωραιόκαστρο: Τίμησαν τη μνήμη του Γιώργου Προκοπίδη

Ένας χρόνος πέρασε από την μέρα που ο Γιώργος Προκοπίδης έχασε τη μάχη για τη ζωή, νικημένος από κορωνοϊό, σκορπώντας θλίψη στην τοπική κοινωνία του Λαγκαδά και του Ωραιοκάστρου. Το πρωί της Κυριακής η οικογένεια του τέλεσε ετήσιο μνημόσυνο στη μνήμη του στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου στο Ωραιόκαστρο.

Ήταν όλοι εκεί. Τα παιδιά του, η σύζυγός του, συγγενείς, φίλοι και πλήθος κόσμου έδωσαν το «παρών» μέσα αλλά και έξω στον περιβάλλοντα χώρο της εκκλησίας για να τιμήσουν τη μνήμη του Γιώργου που σφράγισε με το ήθος και τον χαρακτήρα του την πολιτική ζωή του τόπου του.

Στο μνημόσυνο παραβρέθηκαν εκτός των άλλων, ο βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης της ΝΔ, Σάββας Αναστασιάδης, ο δήμαρχος Λαγκαδά, Γιάννης Ταχματζίδης, ο πολιτευτής της ΝΔ, Φάνης Παπάς, αντιδήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι του Δήμου Λαγκαδά, καθώς επίσης οι δημοτικοί σύμβουλοι των «Πρωταγωνιστών», Βαγγέλης Χατζηαντωνίου, της «αν.α.σ.α.» Θόδωρος Ματσουκατίδης, της «Δύναμη Δημιουργίας», Βαγγέλης Κανταρτζής, ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος, Άγγελος Πανούσης, κ.α.

==========

Tο Polites Oraiokastrou στο Facebook βρίσκεται μόνο στην παρακάτω διεύθυνση (https://www.facebook.com/politesoraiokastrou.gr/ )

Μοιραστείτε το με τους φίλους σας:
fb-share-icon
, , ,