Ωραιόκαστρο: Μητέρα καταγγέλλει παρενόχληση της 15χρονης κόρης της στον δρόμο

Μια καταγγελία μητέρας σχετικά με παρενόχληση της 15χρονης κόρης της σε δρόμο του Ωραιοκάστρου φέρνει στο φως της δημοσιότητας το Polites Oraiokastrou.

Όπως ανάφερε η Σ.Σ. στους αστυνομικούς του ΤA της περιοχής, ήταν γύρω στις 7 το απόγευμα της Κυριακής, όταν, καθώς το παιδί της περπατούσε στην οδό Κονταξοπούλου για να πάει σε σπίτι φίλης της, αισθάνθηκε τον οδηγό ενός σταθμευμένου αυτοκινήτου μαύρου χρώματος να παρακολουθεί επίμονα τις κινήσεις της. Μάλιστα, όταν η κοπέλα πλησίασε το όχημα -αφού ήταν στη διαδρομή της-  εκείνος άνοιξε την πόρτα και της ζήτησε να μπει μέσα.  

«Στο τιμόνι ήταν ένας άντρας νεαρής ηλικίας με μαύρο γιλέκο, κοντοκουρεμένος, ο οποίος, παρά το ότι είχε πέσει το φως, φορούσε γυαλιά ηλίου. Το παιδί μου τρόμαξε, τρομοκρατήθηκε, έσκυψε το κεφάλι του και άνοιξε το βήμα» περιγράφει στο Polites Oraiokastrou η μητέρα της 15χρονης που θέλησε να δημοσιοποιήσει το συμβάν, προκειμένου έτσι να προστατέψει και άλλα κορίτσια.

«Κάποια στιγμή» συνέχισε «από το φόβο και την αγωνία της άρχισε να τρέχει με αποτέλεσμα να σκοντάψει και να πέσει στην άσφαλτο γδέρνοντας χέρια και πόδια. Σηκώθηκε, έπιασε το κινητό και κάλεσε τη φίλη της ζητώντας να βγει έξω από το σπίτι, στον δρόμο, και να την περιμένει.»

Όλο αυτό το σκηνικό διήρκησε τουλάχιστον 10 λεπτά.

«Η κόρη μου είχε τρομοκρατηθεί γιατί ήταν μόνη στο δρόμο και η αλήθεια είναι πως καθημερινά ακούμε πάρα πολλά. Όταν έφτασε σε μία απόσταση «ασφαλείας» γύρισε και είδε ακόμα δύο ακόμα νεαρούς να βγαίνουν από ένα στενό, να επιβιβάζονται στο αυτοκίνητο και να φεύγουν όλοι μαζί» προσθέτει.

«Η παρενόχληση στο δρόμο, συνεχίζει να είναι ένα επικίνδυνο φαινόμενο και συνεχίζει δυστυχώς να επηρεάζει την καθημερινότητα τη δική μας και των παιδιών μας, όπως και όλων των γυναικών του κόσμου. Ζητάμε περισσότερη αστυνόμευση, περισσότερη ασφάλεια και ελέγχους στο δήμο μας» καταλήγει η μητέρα.

==========

Tο Polites Oraiokastrou στο Facebook βρίσκεται μόνο στην παρακάτω διεύθυνση (https://www.facebook.com/politesoraiokastrou.gr/ )

Μοιραστείτε το με τους φίλους σας:
, , , , , , ,