Οπτικό υλικό για το τροχαίο δυστύχημα αναζητά η Τροχαία – Σε κρίσιμη κατάσταση ένας από τους τρεις τραυματίες

Σε κρίσιμη κατάσταση εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου το ένα από τα τρία νεαρά άτομα του σοβαρού τροχαίου δυστυχήματος που σημειώθηκε περίπου στις 2 τα ξημερώματα στο Ωραιόκαστρο, όπου έχασε τη ζωή της μία 21χρονη κοπέλα.

Τις ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το θανατηφόρο τροχαίο ερευνά τώρα η Τροχαία, αναζητώντας ακόμα και οπτικό υλικό από κάμερες στην γύρω περιοχή.

Το τραγικό δυστύχημα σημειώθηκε στην οδό Θεσσαλονίκης στο ύψος του κολεγίου ICBS , όταν το αυτοκίνητο με τους τέσσερις επιβάτες , για άγνωστο λόγο, ξέφυγε της πορείας του και προσέκρουσε με δύναμη σε κολώνα φωτισμού.

Για τον απεγκλωβισμό τους χρειάστηκε η επέμβασης της Πυροσβεστικής. Η κοπέλα ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις της από το αυτοκίνητο, το οποίο είχε μετατραπεί σε μια άμορφη μάζα από λαμαρίνες (φωτό). Τα τρία νεαρά άτομα, 19 και 20 χρόνων, νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο Παπαγεωργίου όπου διακομίστηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ.

Το σημείο του δυστυχήματος είναι ανοικτό μέρος, ενώ υπάρχουν ακόμα κάποια από τα υπολείμματα της σύγκρουσης του οχήματος με την κολώνα φωτισμού η οποία γέρνει.

==========

Tο Polites Oraiokastrou στο Facebook βρίσκεται μόνο στην παρακάτω διεύθυνση (https://www.facebook.com/politesoraiokastrou.gr/ )

Μοιραστείτε το με τους φίλους σας:
fb-share-icon