Π. Χατζηευαγγέλου: Η κατάσταση ήταν διαχειρίσημη

“Κάναμε ότι μπορέσαμε έγκαιρα με τον δικό μας τον στόλο και το δικό μας προσωπικό. Κάναμε παρεμβάσεις σε διάφορα σημεία που είχαμε έντονα προβλήματα” δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού και Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων “Πρακτορείο fm 104,9”, ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος σε θέματα Πολιτικής Προστασίας του δήμου Ωραιοκάστρου, Πασχάλης Χατζηευαγγέλου.

“Στο σημείο της Γαλήνης που ήταν εγκλωβισμένα δύο αυτοκίνητα -αλλά όχι ευτυχώς άνθρωποι- στο Κονταξοπούλειο, στο κλειστό γυμναστήριο του Δρυμού, καθώς και σε δύο εργολαβίες. Της ύδρευσης του Δρυμού και της αποχέτευσης της Νεοχωρούδας όπου παρασύρθηκαν αδρανή υλικά από τα έργα”.

Όπως είπε ο κ. Χατζηευαγγέλου “γενικά η κατάσταση ήταν διαχειρίσημη, δεν υπήρχαν μεγάλα προβλήματα στις άλλες κοινότητες. Αυτή τη στιγμή όλα είναι υπό έλεγχο, δεν έχουμε κάποια προβλήματα ως δήμος”.

Μοιραστείτε το με τους φίλους σας:
fb-share-icon
, , , ,