Είδες τι Έκανες;

  • «Να δεις που από κεκτημένη ταχύτητα θα επιστρέψει ξανά στην πολιτεία» είπε γελώντας ο παλιός αυτοδιοικητικός για την πρώην «σιδηρά» κυρία της πολιτείας που παραιτήθηκε για δεύτερη φορά. Υποδόρια ειρωνεία ή χιούμορ;
  • Ο κυρ-Χρήστος μέσα σε μόλις τρεις μήνες έλαμψε τον Δήμο! Στη κυρά-Σοφία φτιάχνουμε αγιογραφία! Προκειμένου το alter ego του πρώην δημάρχου να πικάρει τον κυρ-Ηλία θα βάλει μέχρι τον Φίλιπ Κλοζ να τους ζητήσει δανεικούς από τον Τσακίρη.
  • Ο πρώτος παραιτήθηκε, αλλά τελικά ορκίστηκε. Ο δεύτερος ορκίστηκε ότι παραιτήθηκε, αλλά έγινε blogger! O πρώην δήμαρχος έφτιαξε νέο site και υπογράφει κανονικά με το όνομά του πάνω από όλες τις αναρτήσεις! Ακόμα και από τις εσωκομματικές – αντιπολιτευτικές! Μάλιστα στέλνει και δελτία τύπου από το e mail του. Συμπέρασμα: φεύγω αλλά κρυφομένω για να τα χώνω στον Παντελή και στη διοίκησή του. Τα περί συνεργασίας για το καλό του τόπου ήταν προεκλογικές πομφόλυγες. Indignum. 
  • Στην ουρά όλοι για μία θέση συμπαράστασης στον έρμο τον δημότη. Έγκριτοι νομικο-δικηγόροι αυτοδιοικητικοί και υποψήφιοι από την αντιπολίτευση(!), προερχόμενοι από παρατάξεις που έχουν «ορκιστεί» war, θέτουν από μόνοι τους εαυτόν στη διάθεση του …νεόκοπου και άπειρου δημάρχου για τον “Συμπαραστάτη του Δημότη”. Η εξουσία είναι συγκολλητική – έρχεται τρένο η διαγραφή. Κάνει και ρίμα. 
  • Σας κάνουμε πρόταση για Δελτίο Τύπου. Προς “επιτελείο” των Γνωστών – Αγνώστων: «Εκείνον τον καιρό (προ της τελικής επικράτησης Παντελή) επικρατούσε η παραπληροφόρηση από τα παλαιάς κοπής, ολίγον ελιτίστικα, συνάμα παλιομοδίτικα δημοσιογραφάκια του γραπτού λόγου. Ετούτο τον καιρό (μετά της επικράτησης Παντελή) δυστυχώς συνεχίζουν τα σκασμένα. Θα την σακουλευτούμε λοιπόν πάλι γιατί μπορούμε να πέσουμε ακόμα χαμηλότερα». Not bad.
  • Ο Τσακ ενημερώθηκε για το δημοτικό συμβούλιο αλλά οι υπόλοιποι στο τσακ δεν ενημερώθηκαν. Ο Τσακ έδωσε φυσική παρουσία, όχι όμως οι υπόλοιποι. Το ερώτημα που επικρατεί σε κάποιους κύκλους είναι, αν η «συνεργασία» είναι και τώρα ή ήταν μόνο για τότε στο μοτίβο «είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα». Και τα καλύτερα ψιλο-έρχονται. 
  • Απορία: Αυτοί οι οποίοι παραιτήθηκαν από την παράταξη εξαιτίας όπως είπαν των τεσσάρων αμαρτωλών -πίσσα και πούπουλα- που εκλέχτηκαν χωρίς να τους ενημερώσουν για τη συνεργασία, δεν τους «νομιμοποιούν» αυτομάτως; Γιατί λοιπόν μετά τους κατηγορούν ότι χρησιμοποιούν το έμβλημα της παράταξης ενώ όπως ισχυρίζονται δεν έχουν το δικαίωμα; Μπέρ-δε-γουέϊ η κατάσταση. 
  • Ο επίκουρος κρίθηκε από το σώμα των αξιολογητών και με 11 στους 11 ανέβηκε στην επόμενη βαθμίδα. Αν και ήδη ψηλός, ανέβηκε ψηλότερα και από επίκουρος έγινε αναπληρωτής καθηγητής! Τα θερμά μας συγχαρητήρια κ. Κουτρούκη μας.

ΥΓ

  • Άει-φερελ, μήπως ξέρεις αν υπάρχει αντιδημαρχία «δοξάστε με»; Για τα αυτονόητα… 
Μοιραστείτε το με τους φίλους σας:
fb-share-icon
,