Τέλος οι επικίνδυνες γωνίες στην αυλή του 3ου Δημοτικού Ωραιοκάστρου

Οι άμεσες ενέργειες της Διοίκησης του Δήμου και η παρατηρητικότητα ενός παππού οδήγησαν στη λύση ενός πολύ σοβαρού θέματος που ήταν επί χρόνια μπροστά στα μάτια όλων και κανείς δεν είχε αντιληφθεί.

Μετά το ρεπορτάζ από το Polites Oraiokastrou (https://politesoraiokastrou.gr/?p=13037) και στη συνέχεια την άμεση παρέμβαση τόσο του Δημάρχου Ωραιοκάστρου, Παντελή Τσακίρη (https://politesoraiokastrou.gr/?p=13078), όσο και του Προέδρου της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, Βαγγέλη Χατζηαντωνίου, οι εξαιρετικά επικίνδυνες σιδερένιες μυτερές γωνίες μέσα στον αύλειο χώρο του σχολικού συγκροτήματος … «εξαφανίστηκαν».

Οι τετράγωνες βάσεις με τις μεταλλικές μύτες των ισχυρών στηριγμάτων των πανύψηλων μεταλλικών προβολέων (9 τον αριθμό!) που βρίσκονται μέσα στην αυλή του σχολικού συγκροτήματος και που οι μικροί μαθητές κινδύνευαν ανά πάσα στιγμή να τραυματιστούν σοβαρά από ένα απότομο πέσιμο, καλύφθηκαν με νέες, μεγαλύτερου ύψους και κυρίως στρογγυλές. 

Αν μη τι άλλο η άμεση παρέμβαση της Δημοτικής Αρχής στο σοβαρό αυτό πρόβλημα, δείχνει τη μεγάλη ευαισθησία και τα γρήγορα αντανακλαστικά που έχει απέναντι σε θέματα που αφορούν την ασφάλεια των παιδιών.

===========

Tο Polites Oraiokastrou στο Facebook βρίσκεται μόνο στην παρακάτω διεύθυνση (https://www.facebook.com/politesoraiokastrou.gr/ )

Μοιραστείτε το με τους φίλους σας:
, , , ,