Στοιχεία για τα Τοπικά Συμβούλια του Δρυμού ζητά τώρα η Αποκεντρωμένη

Στοιχεία από τον πρόεδρο του Δρυμού, Κώστα Πατσαλά,  φέρεται να ζητά τώρα η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Μακεδονίας Θράκης ως απάντηση στην αναφορά – καταγγελία των Τοπικών Συμβούλων του Δρυμού, Όλγας Διαμέλα και Θεόδωρου Πίχλιαβα, για πολύμηνες καθυστερήσεις στη σύγκλιση Τοπικών Συμβουλίων.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η Αποκεντρωμένη Διοίκηση ζητά ενημέρωση για τον αριθμό των συνεδριάσεων του Συμβουλίου της Τ. Κ. Δρυμού από την αρχή του έτους έως σήμερα, η οποία ενημέρωση πρέπει να συνοδεύεται με όλα τα σχετικά αποδεικτικά έγγραφα.

Σύμφωνα πάντα με όσα υποστήριξαν στην αναφορά τους οι δύο αιρετοί της Κοινότητας Δρυμού, το Τοπικό Συμβούλιο έχει να συνεδριάσει περισσότερο από 5 μήνες (https://politesoraiokastrou.gr/?p=13315), με αποτέλεσμα -όπως σημειώνουν- να μένουν πίσω σοβαρά θέματα «που είναι μείζονος σημασίας για την ασφάλεια, την ποιότητα ζωής των κατοίκων της περιοχής».

[φωτογραφία αρχείου]

==========

Tο Polites Oraiokastrou στο Facebook βρίσκεται μόνο στην παρακάτω διεύθυνση (https://www.facebook.com/politesoraiokastrou.gr/ )

Μοιραστείτε το με τους φίλους σας:
fb-share-icon