Δ. Ωραιοκάστρου: Δύο νέοι εκσκαφείς μέσω «Φιλόδημου ΙΙ»

Με δύο σύγχρονα μηχανήματα έργου μέσω του προγράμματος «Φιλόδημος ΙΙ» (επιχορήγηση από το ΥΠΕΣ) ενίσχυσε το στόλο του ο Δήμος Ωραιοκάστρου.

Πρόκειται για δύο φορτωτές – εκσκαφείς KOMATSU, τύπου WB97S-8, νέας σύγχρονης τεχνολογίας, στιβαρής κατασκευής, εφοδιασμένα με εξάρτηση φορτωτή μπροστά με κάδο φόρτωσης πολλαπλών χρήσεων (ανοιγόμενο), εξάρτηση εκσκαφέα πίσω (τηλεσκοπικού τύπου) με ταχυσύνδεσμο και τρείς κάδους εκσκαφής, τετρακίνηση και τετραδιεύθυνση και καμπίνα χειριστή με σύστημα κλιματισμού (A/C).

Ο κινητήρας των μηχανημάτων είναι τελευταίας τεχνολογίας και πληροί τις αντιρρυπαντικές προδιαγραφές. Χρησιμοποιεί σύγχρονο καταλύτη και υγρό για την μείωση των εκπομπών ρύπων, και διακρίνεται για την οικονομική και αξιόπιστη λειτουργία του.

Τα μηχανήματα διαθέτουν επίσης στον εξοπλισμό τους δορυφορικό σύστημα ελέγχου, το οποίο αποτελεί τη νέα καινοτομία της Komatsu στο τομέα της περιοδικής συντήρησης από απόσταση.

Πρόκειται για δύο μηχανήματα «που θα ενισχύσουν ακόμη περισσότερο το έργο μας να διατηρούμε καθαρό τον Δήμο Ωραιοκάστρου και να παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες στους δημότες» όπως ανέφερε ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου Παντελής Τσακίρης.

==========

Tο Polites Oraiokastrou στο Facebook βρίσκεται μόνο στην παρακάτω διεύθυνση (https://www.facebook.com/politesoraiokastrou.gr/ )

Μοιραστείτε το με τους φίλους σας:
, , ,