Παιδιά μπαίνουν ξημερώματα στην πισίνα και κάνουν μπάνιο! – Αφύλακτο το Κονταξοπούλειο

Δυστυχώς, το Κονταξοπούλειο Αθλητικό Κέντρο μένει απροστάτευτο το βράδυ. Από τις 6 το απόγευμα και μετά, δεν υπάρχει προσωπικό για να προσέχει τις πολύτιμες για τους δημότες και για τη διοίκηση του Δήμου αθλητικές εγκαταστάσεις.  

Η Καστροπολιτεία, τα γήπεδα τένις, το κλειστό μπάσκετ – βόλεϊ και κυρίως το κολυμβητήριο, δεν έχουν φύλακα. Καθόλη τη διάρκεια της νύχτας οι πόρτες του Κονταξοπουλείου παραμένουν ορθάνοικτες (φωτογραφίες στη μία τα ξημερώματα). Και το χειρότερο; κάτοικοι της περιοχής καταγγέλλουν, πως τα τελευταία 24ωρα υπάρχουν παιδιά που μπαίνουν παράνομα νωρίς τα ξημερώματα μέσα στην πισίνα και κάνουν μπάνιο!

«Μία, δύο η ώρα το βράδυ παιδιά πηδάνε τα κάγκελα και μπαίνουν μέσα στο νερό ενώ το κολυμβητήριο είναι κλειστό. Πλατσουρίζουν, φωνάζουν και δεν μας αφήνουν ούτε να κοιμηθούμε. Όμως δεν είναι αυτό το θέμα. Πρέπει να μπει οπωσδήποτε φύλακας γιατί μπορεί να υπάρξει σοβαρό ατύχημα. Μη χτυπήσει κανείς ή μπορεί να πνιγεί και κανείς» δήλωσε δημότης στο Polites Oraiokastrou.

Οι φορείς που φέρονται να εμπλέκονται στη λειτουργία και φύλαξη του Κονταξοπουλείου είναι η Τεχνική Υπηρεσία, ο εντεταλμένος σύμβουλος Αθλητισμού και η ΔΗΚΕΩ (για το κολυμβητήριο μόνο).

Ο πρόεδρος της ΔΗΚΕΩ, Αναστάσιος Πανιώρης, έγινε γνώστης των καταγγελιών για το «Άγγελος Βλαχόπουλος», η λειτουργία του οποίου αποτελεί έως τώρα παράδειγμα προς μίμηση. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο κ. Πανιώρης προσπαθεί να βρει λύση άμεσα μέσα από το προσωπικό της Δημοτικής Επιχείρησης.

Το θέμα είναι πολύ σοβαρό. Το Polites Oraiokastrou καλεί τη δημοτική αρχή να αντιληφθεί το μέγεθος του προβλήματος, να καταλάβει το ζήτημα ασφάλειας που έχει δημιουργηθεί και να δώσει, χωρίς την παραμικρή χρονοτριβή, λύση στον τομέα φύλαξης των εγκαταστάσεων του Κονταξοπούλειου Αθλητικού Κέντρου.

==========

Tο Polites Oraiokastrou στο Facebook βρίσκεται μόνο στην παρακάτω διεύθυνση (https://www.facebook.com/politesoraiokastrou.gr/

Μοιραστείτε το με τους φίλους σας:
, , , , , ,