Άφθονο γέλιο χάρισαν ο… «Δελησταύρου και υιός» στους κατοίκους του Δ. Ωραιοκάστρου

Αστείρευτο γέλιο χάρισε στο κοινό του Δήμου Ωραιοκάστρου η παράσταση «Δελησταύρου και υιός» του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Σερρών, που παρουσιάστηκε χθες το βράδυ στο 2ο Γυμνάσιο Ωραιοκάστρου.

Ο Μιχάλης Μητρούσης, ένας από τους σημαντικότερους ηθοποιούς του σύγχρονου ελληνικού θεάτρου, η διακεκριμένη ηθοποιός, Όλγα Πολίτου και έξι εξαιρετικοί Σερραίοι ηθοποιοί, ο Βαγγέλης Ζλατίντσης, ο Γιώργος Καρύδας, ο Παντελής Παπαδόπουλος, ο Αστέριος Πολυχρονίδης, η Χριστίνα Σωτηριάδου και η Αστερόπη Χαριτίδου, με τις εκπληκτικές ερμηνείες τους παρουσίασαν με μοναδικό τρόπο το έργο των σπουδαίων θεατρικών συγγραφέων Αλέκου Σακελλάριου και Χρήστου Γιαννακόπουλου και κέρδισαν το θερμό χειροκρότημα των θεατών.

Ο Μιχάλης Μητρούσης στο τέλος της παράστασης ευχαρίστησε το κοινό του Δήμου Ωραιοκάστρου, την δημοτική αρχή του Δήμου Σερρών και του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Σερρών, καθώς επίσης και τον δήμαρχο Ωραιοκάστρου, Παντελή Τσακίρη, για την φιλοξενία της παράστασης στο Ωραιόκαστρο.

Η αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και Πολιτισμού, Χριστίνα Ζάπρα, από την πλευρά της ευχαρίστησε τους ηθοποιούς και εξήρε το υψηλό επίπεδο συνεργασίας που αναπτύχθηκε μεταξύ του Δήμου Ωραιοκάστρου και του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Σερρών.

===========

(Tο Polites Oraiokastrou στο Facebook βρίσκεται μόνο στην παρακάτω διεύθυνση (https://www.facebook.com/politesoraiokastrou.gr/ )

Μοιραστείτε το με τους φίλους σας:
, , ,