Αντίστροφη μέτρηση για τον 1ο Φιλανθρωπικό Κολυμβητικό Αγώνα «ΑΝΤΕΧΩ για την ΕΛΠΙΔΑ»

Αξιέπαινη χαρακτήρισε ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Παντελής Τσακίρης, την προσπάθεια της διοίκησης και των εργαζομένων του Δημοτικού Κολυμβητηρίου «Άγγελος Βλαχόπουλος» για τη διοργάνωση 1ου Φιλανθρωπικού Κολυμβητικού Αγώνα Αντοχής «Αντέχω για την Ελπίδα» με σκοπό τη στήριξη του έργου της.

Ο κ. Τσακίρης, μιλώντας στο ραδιόφωνο του Εθνικού Πρακτορείου Ειδήσεων (104,9 FM), εξήρε το φιλανθρωπικό και κοινωνικό έργο της Μονάδας Αυτιστικού Ατόμου και Αυτιστικού Ατόμου με Νοητική Αναπηρία «ΕΛΠΙΔΑ»,  απηύθυνε κάλεσμα ενίσχυσης και συμμετοχής στους πολίτες και τέλος συνεχάρη το Νομικό Πρόσωπο για το εγχείρημα το οποίο …εξέπληξε και τον ίδιο όταν του προτάθηκε.

Πρόεδρος «ΕΛΠΙΔΑ» Μαρία Καστανοπούλου: Ευχαριστώ από καρδιάς

Από την πλευράς της, η πρόεδρος του «ΕΛΠΙΔΑ», Μαρία Καστανοπούλου, με γραπτή δήλωσή της ευχαρίστησε «από καρδιάς τον Δήμο Ωραιοκάστρου και την Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση του (ΔΗ.ΚΕ.Ω.) για την πρωτοβουλία να διοργανώσουν τον 1ου Φιλανθρωπικό Κολυμβητικό Αγώνα Αντοχής «Αντέχω για την Ελπίδα» για την προβολή και ενίσχυση του έργου της.»

Επίσης, εκφράζει τα θερμά της συγχαρητήρια τόσο στο Δήμο Ωραιοκάστρου για «τον άψογο και επιτυχημένο σχεδιασμό του 1ου Φιλανθρωπικού Αγώνα «Αντέχω για την Ελπίδα» όσο και στους συμμετέχοντες αθλητές για το έκδηλο ενδιαφέρον τους και την κοινωνική ευαισθησία τους απέναντι στα Άτομα με Αναπηρία.»

Ο Αγώνας

Οι συμμετέχοντες στον αγώνα θα κολυμπούν για 12 συνεχόμενες ώρες χωρίς την χρήση πτερυγίων ή άλλων βοηθητικών μέσων πλεύσης. Για κάθε μία ώρα κολύμβησης ο κάθε κολυμβητής θα επιτρέπεται να κάνει διάλειμμα 5 λεπτών εκτός πισίνας.

Η εκκίνηση του αγώνα θα δοθεί στις 9 το πρωί της Κυριακής. Οι αθλητές θα πρέπει να βρίσκονται στο χώρο του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Ωραιοκάστρου «Άγγελος Βλαχόπουλος» τουλάχιστον μία ώρα πριν από την έναρξη του αγώνα, στις 8 το πρωί.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν κολυμβητές και κολυμβήτριες που έχουν λάβει μέρος σε αντίστοιχους αγώνες μαραθώνιας κολύμβησης. Ο αριθμός των συμμετοχών ορίζεται σε 24 κολυμβητές.

Κατά τη διάρκεια του αγώνα όσοι επιθυμούν θα μπορούν να ενισχύσουν την Μονάδα Αυτιστικού Ατόμου «ΕΛΠΙΔΑ».

Την Κυριακή, 25 Σεπτεμβρίου 2022, στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Ωραιοκάστρου «Άγγελος Βλαχόπουλος»

==========

(Tο Polites Oraiokastrou στο Facebook βρίσκεται μόνο στην παρακάτω διεύθυνση (https://www.facebook.com/politesoraiokastrou.gr/ )

Μοιραστείτε το με τους φίλους σας:
, , , , , ,