Δεκάδες κολυμβητές από Θεσσαλονίκη, Σέρρες και Πιερία σε ημερίδα στο «Α. Βλαχόπουλος»

Με τη συμμετοχή δεκάδων κολυμβητών από ομάδες της Θεσσαλονίκης, των Σερρών και της Πιερίας πραγματοποιήθηκε με επιτυχία σήμερα το πρωί στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Ωραιοκάστρου «Άγγελος Βλαχόπουλος» κολυμβητική ημερίδα.

Η ημερίδα είχε προαγωνιστικό χαρακτήρα και διοργανώθηκε εν όψει της έναρξης της νέας κολυμβητικής αγωνιστικής περιόδου στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Ωραιοκάστρου «Άγγ. Βλαχόπουλος», σε ένα από τα καλύτερα κολυμβητήρια της Θεσσαλονίκης που διακρίνεται για τις υπηρεσίες υψηλού επιπέδου που παρέχει.

Συμμετείχαν κολυμβητές ηλικίας από 12 έως 18 ετών από αγωνιστικά τμήματα ομάδων των νομών Θεσσαλονίκης, Σερρών και Πιερίας και συγκεκριμένα από τις ομάδες: Άρης, Ηρακλής, ΚΟ Άξων, ΚΟ Θερμαϊκού, Νηρέας Κατερίνης και Πανσερραϊκός.

Κατά τη διάρκεια της ημερίδας οι κολυμβητές έλαβαν μέρος σε αγώνες φιλικού χαρακτήρα, με στόχο την καλύτερη προετοιμασία τους για την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου και την ενίσχυση του αθλητικού ιδεώδους και της συνεργασίας.

Οι κολυμβητές χειροκροτήθηκαν από το κοινό και είχαν την ευκαιρία να γνωριστούν μεταξύ τους και να συνομιλήσουν για το άθλημα του υγρού στίβου.

============

Το Polites Oraiokastrou στο Facebook βρίσκεται μόνο στην παρακάτω διεύθυνση (https://www.facebook.com/politesoraiokastrou.gr/ )

Μοιραστείτε το με τους φίλους σας:
fb-share-icon
, , , ,