Μια που ορκίστηκε και μια που θα …ανεξαρτητοποιηθεί ο Χρήστος Καρατζιάς

Μια που ορκίστηκε και μια που θα …ανεξαρτητοποιηθεί από τη «Συνεργασία τώρα» ο νέος δημοτικός σύμβουλος, Χρήστος Καρατζιάς, ο οποίος πήρε τη θέση του παραιτηθέντος Ηλία Λαζαρίδη ως πρώτος επιλαχών στην παράταξη του Ανέστη Πολυχρονίδη.  

«Θα συνεχίσω το έργο ως δημοτικός σύμβουλος ανεξαρτήτως παρατάξεως» δήλωσε στο Polites Oraiokastrou αμέσως μετά την ορκωμοσία του, υπογραμμίζοντας ταυτόχρονα πως θα στηρίξει «οποιαδήποτε θετική προσπάθεια της διοίκησης που είναι για το συμφέρον και το καλό του τόπου.»

«Ελπίζω» συνέχισε ο νέος δημοτικός σύμβουλος «πως έτεροι συνάδερφοί μου θα πράττουν το ίδιο σε κάθε τους απόφαση. Είμαστε εδώ για να στηρίξουμε οποιαδήποτε θετική προσπάθεια και προχωράμε.»

Ουσιαστικά πρόκειται για μια προαναγγελθείσα εδώ και πολλούς μήνες «ανεξαρτητοποίηση», καθώς το Δεκέμβριο του 21 είχε καταθέσει δημόσια την έντονη  δυσαρέσκειά του για τη στάση του επικεφαλής της παράταξης, Ανέστη Πολυχρονίδη, απέναντι στη δανειοδότηση για την ασφαλτόστρωση του άθλιου οδικού δικτύου του Δήμου Ωραιοκάστρου. Μάλιστα είχε δηλώσει και την αποχώρησή του από τη «Συνεργασία τώρα».

Για τον Ανέστη Πολυχρονίδη τώρα το «πλήγμα» φαντάζει διπλό. Αφενός μεν γιατί στη Μυγδονία φαίνεται να …ξεμένει από «δυνάμεις», αφετέρου δε γιατί μπαίνοντας σε προεκλογικό χρόνο μετράει ήδη «απώλειες» από την παράταξή του, συμπεριλαμβανομένης και της έως τώρα …ανεξάρτητης στάσης του δημοτικού του συμβούλου, Γιώργου Παρισόπουλου.

==========

Το Polites Oraiokastrou στο Facebook βρίσκεται μόνο στην παρακάτω διεύθυνση (https://www.facebook.com/politesoraiokastrou.gr/ )

Μοιραστείτε το με τους φίλους σας:
, , , , ,