Πολίτες στο Ωραιόκαστρο «περπάτησαν για τα αδέσποτα»

Συντροφιά με τους σκύλους τους περπάτησαν το πρωί της Κυριακής στην περιοχή «Αλώνια» στο Ωραιόκαστρο πολίτες, συμμετέχοντας στην εκδήλωση – δράση της ακαδημίας εκπαίδευσης σκύλων «Dog academy training center» με τίτλο «Περπατώ για τα αδέσποτα», την διοργάνωση της οποίας υποστήριξε ο Δήμος Ωραιοκάστρου.

Η εκδήλωση έγινε με στόχο την ενημέρωση των πολιτών και τη συγκέντρωση χορηγιών υπέρ των αδέσποτων ζώων της περιοχής και του συλλόγου Φίλοι Ζώων Ωραιοκάστρου.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης στελέχη της ακαδημίας ενημέρωσαν τους πολίτες για θέματα σχετικά με τη διαχείριση και την προστασία των αδέσποτων ζώων, παρουσιάσουν μεθόδους εκπαίδευσης σκύλων, ενώ οι συμμετέχοντες έπαιξαν παιχνίδια με τους σκύλους τους.

Παράλληλα, συγκεντρώθηκαν χορηγίες από πολίτες, οι οποίες θα διατεθούν για την αγορά φαρμάκων για τα αδέσποτα ζώα και για την ενίσχυση του σωματείου Φίλοι Ζώων Ωραιοκάστρου.

===========

Το Polites Oraiokastrou στο Facebook βρίσκεται μόνο στην παρακάτω διεύθυνση (https://www.facebook.com/politesoraiokastrou.gr/ )

Μοιραστείτε το με τους φίλους σας:
, , , ,