Με επιτυχία το «4ο Τουρνουά Υδατοσφαίρισης Φοίβος Water Polo Cup» στο «Άγγελος Βλαχόπουλος»

Εντυπωσιακό θέαμα με γκολ, δυνατές άμυνες, επιθέσεις και έξυπνες πάσες προσέφεραν στο κοινό οι νεαροί πολίστες που συμμετείχαν στο «4ο Τουρνουά Υδατοσφαίρισης Φοίβος Water Polo Cup», που πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία το περασμένο Σαββατοκύριακο, 22 και 23 Οκτωβρίου 2022, στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Ωραιοκάστρου «Άγγελος Βλαχόπουλος».

Το τουρνουά πόλο διοργανώθηκε από την Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Ωραιοκάστρου (ΔΗ.Κ.Ε.Ω.), σε συνεργασία με τον σύλλογο «Φοίβος Νεάπολης Θεσσαλονίκης» και τον Σύνδεσμο Ελλήνων Διαιτητών Υδατοσφαίρισης.

Στο προπονητικό τουρνουά συμμετείχαν οκτώ ομάδες. Νικήτρια αναδείχθηκε η ομάδα πόλο εφήβων του ΠΑΟΚ και, σύμφωνα με την κατάταξη, ακολούθησαν οι ομάδες: ΟΦΘ, ΣΑΠΚ Νεάπολης, Φοίβος, ΧΑΝΘ, Πανσερραϊκός, ΕΑΤΕΚ και Φοίβος Μίνι Παίδων.

Μετά τη λήξη του τουρνουά απονεμήθηκαν διπλώματα, μετάλλια και κύπελλα στους νεαρούς αθλητές από την Κωνσταντίνα Αδάμου, βουλευτή Β΄ Θεσσαλονίκης, την αντιδήμαρχο Καθημερινότητας του Δήμου Ωραιοκάστρου, Σοφία Δημητριάδου, τον πρόεδρο της ΔΗ.ΚΕ.Ω., Αναστάσιο Πανιώρη και τον Αντώνη Ρέντα, αντιπρόεδρο της Περιφερειακής Επιτροπής Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας.

===========

Tο Polites Oraiokastrou στο Facebook βρίσκεται μόνο στην παρακάτω διεύθυνση (https://www.facebook.com/politesoraiokastrou.gr/

Μοιραστείτε το με τους φίλους σας:
fb-share-icon
, , , ,