Σβήνει σήμερα τα φώτα το «Άγγελος Βλαχόπουλος»…

Ήταν και φέτος το στολίδι στο οποίο ο κόσμος έσπευσε να δροσιστεί μέσα στις ζεστές ημέρες και νύχτες του καλοκαιριού.

Ήταν ο χώρος -προσαρμοσμένος σε όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα- που ξεχώρισε για την αισθητική, την ποιότητα υπηρεσιών, την ευγένεια των εργαζομένων, τις επιλογές εκγύμνασης μέσα στο νερό, τις συμμετοχές εκατοντάδων πολιτών, τα events…στην πιο επιτυχημένη χρονιά του Δημοτικού Κολυμβητηρίου.

Το «Άγγελος Βλαχόπουλος», το πλήρως αναβαθμισμένο και εκσυγχρονισμένο κολυμβητήριο του Δήμου Ωραιοκάστρου, “ρίχνει την αυλαία” του σήμερα το βράδυ. Έξι μήνες τώρα προσέφερε απλόχερα σωματική, πνευματική και ψυχική υγεία, με δυο λόγια προσέφερε ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ. Σε μικρούς και μεγάλους.

Στον Αναστάση, στον Γιώργο, στη Βίκυ, στη Θάλεια, στην Αγγέλα, στην Πασχαλίνα, στην Άννα, στην Ελένη, στη Δέσποινα, στην Ελευθερία, στον Θανάση, στον Στέλιο, στον Λεωνίδα, στον Μάριο, στον Νεκτάριο, σε όσους και όσες συνέβαλαν στην άψογη λειτουργία του δημοτικού κολυμβητηρίου δίνοντας τον καλύτερο εαυτό, τους αξίζει ένα μεγάλο μπράβο.

Μας έπεισαν για ακόμα μία μοναδική κολυμβητική χρονιά να περιμένουμε με αγωνία την επόμενη…

==============

Tο Polites Oraiokastrou στο Facebook βρίσκεται μόνο στην παρακάτω διεύθυνση (https://www.facebook.com/politesoraiokastrou.gr/

Μοιραστείτε το με τους φίλους σας:
, , , , ,