Α.Θεμελής: Τι γίνεται με το κλειστό γυμναστήριο; Π. Τσακίρης: Με θλίβει η κατάσταση

Ό Άγγελος Θεμελής ήταν ο μόνος από τους επικεφαλής και δημοτικούς συμβούλους της αντιπολίτευσης που έθεσε ερώτημα στο Δημοτικό Συμβούλιο σχετικά με την άθλια κατάσταση που βρίσκεται το κλειστό γυμναστήριο του Κονταξοπουλείου.

Άγγελος Θεμελής – Επικεφαλής “Λαϊκή Συσπείρωση”

Το ρεπορτάζ από το Polites Oraiokastrou (2/11/22) με τα ασυντήρητα όργανα γυμναστικής μέσα στο Αθλητικό Κέντρο του Ωραιοκάστρου (https://politesoraiokastrou.gr/?p=14918) κινητοποίησε τον επικεφαλής της «Λαϊκή Συσπείρωση» ο οποίος -προς τιμήν του- έφερε το θέμα στο ΔΣ.

O δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Παντελής Τσακίρης, παραδέχτηκε -επίσης προς τιμήν του- χωρίς υπεκφυγές πως «φταίει η διοίκηση» και πως η κατάσταση στο Κονταξοπούλειο «δεν είναι αξιοπρεπής».

«Δεν είναι αξιοπρεπής η κατάσταση στο Κονταξοπούλειο» σημείωσε ο κ. Τσακίρης και συνέχισε: «πραγματικά σας το λέω, εμένα με θλίβει. Ήδη η αρμόδια Αντιδημαρχία έχει καταγράψει τα προβλήματα, χρειάζονται σχετικές μελέτες , χρειάζονται διαγωνιστικές διαδικασίες, θέλω να πιστεύω ότι σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα θα μπορέσουμε να το διευθετήσουμε» κατέληξε ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου.

Να σημειωθεί εδώ πως μεσολάβησε και η απάντηση – τοποθέτηση του πλέον αρμόδιου για τα θέματα Αθλητισμού, Άγγελου Πανούση, η οποία ακούστηκε λίγο μπερδεμένη και όχι ιδιαίτερα κατατοπιστική. Το μόνο ξεκάθαρο ήταν το «μας πρόλαβαν μάλλον τα… ένα δημοσίευμα».

Παρατίθενται αυτολεξεί όσα είπε ο κ. Πανούσης ως απάντηση στο ερώτημα του κ. Θεμελή:

«Πρώτα απ’ όλα μας πρόλαβαν μάλλον τα… ένα δημοσίευμα τοπικό όσον αφορά την κατάσταση, ξέρουμε ότι τα όργανα στο Κονταξοπούλειο είναι παλιά, εμείς σαν γραφείο αθλητισμού κάνουμε, όποιος τα χρησιμοποιεί κάνει υπεύθυνη δήλωση που λέει είναι υπεύθυνος για τη χρήση τους αν συμβεί κάτι.

Και θέλω να πάρω πίσω αυτά που είχα πει πριν από δύο χρόνια ότι οι Σύλλογοι δεν συνεισφέρουν σε τίποτα και να πω ένα μπράβο στον Κεραυνό Ωραιοκάστρου, ο οποίος πριν από μέρες κιόλας συνεννοηθήκαμε να μαζί ας πούμε να βελτιώσουμε τα όργανα όποια και αν είναι. Τώρα αν κρίνουμε εμείς σαν διοίκηση η ο οποιοσδήποτε, ότι πρέπει να κλείσουν τα όργανα και να αγοράσουμε καινούργια μακάρι να είχαμε καινούργια όργανα. Το ότι έχουμε επενδύσει στον αθλητισμό, σε γήπεδα και σε άλλους χώρους και κάνουμε γήπεδα και κάνουμε πλαστικά κλπ, έμεινε πίσω το θέμα των οργάνων του γυμναστηρίου. Μπορούμε να αποφασίσουμε ότι θα πάρουμε καινούργια όργανα. Εμείς πάντως είμαστε στη διαδικασία να συντηρήσουμε τα παλιά όργανα

===========

Το Polites Oraiokastrou στο Facebook βρίσκεται μόνο στην παρακάτω διεύθυνση (https://www.facebook.com/politesoraiokastrou.gr/ )

Μοιραστείτε το με τους φίλους σας:
, , , ,