Πρόστιμα και επιπλήξεις σε υπαλλήλους του Δ. Ωραιοκάστρου

Πρόστιμα σε υπαλλήλους του επέβαλε ο Δήμος Ωραιοκάστρου, καθώς σύμφωνα με το ρεπορτάζ, δεν φαίνεται να τηρούσαν τη διαδικασία της ορθής εκκαθάρισης και πληρωμής των δαπανών για την επισκευή και τη συντήρηση των οχημάτων.

Μετά από καταγγελία της αντιπολίτευσης έγινε έλεγχος από την Εθνική Αρχή Διαφάνειας στο Δήμο Ωραιοκάστρου, σχετικά με την διαδικασία εκκαθάρισης δαπανών για υπηρεσίες συντήρησης και επισκευής οχημάτων κατά τη διάρκεια χρονικού διαστήματος που φέρεται να έπιανε και την προηγούμενη διοίκηση και τη νέα.

Κατά τον έλεγχο της ΕΑΔ δεν προέκυψαν ευθύνες της σημερινής Διοίκησης, αλλά κλήθηκε ο Δήμαρχος ως πειθαρχικός προϊστάμενος να ασκήσει πειθαρχική δίωξη κατά συγκεκριμένων υπαλλήλων, οι οποίοι φέρονται πως δεν τηρούσαν τη διαδικασία της ορθής εκκαθάρισης και πληρωμής των δαπανών για την επισκευή και τη συντήρηση των οχημάτων.

Στο πλαίσιο αυτό, επιβλήθηκαν επιπλήξεις και πρόστιμα σε υπαλλήλους τα οποία γνωστοποιήθηκαν στους ίδιους και διαβιβάστηκαν στην ΕΑΔ. Η ΕΑΔ όρισε ότι ο πειθαρχικός έλεγχος των υπαλλήλων έπρεπε να ολοκληρωθεί εντός έξι μηνών από την ημέρα που διατάχθηκε.

============

Tο Polites Oraiokastrou στο Facebook βρίσκεται μόνο στην παρακάτω διεύθυνση (https://www.facebook.com/politesoraiokastrou.gr/ )

Μοιραστείτε το με τους φίλους σας:
, , , ,