Βολές -με ψήγματα ειρωνείας- κατά Τσακίρη από τον Αν. Πολυχρονίδη

Βολές -με ψήγματα ειρωνείας- κατά του Π. Τσακίρη για τα αργά αντανακλαστικά που έδειξε σε τρεις σοβαρές περιπτώσεις εξαπέλυσε ο επικεφαλής της «Συνεργασία τώρα» Ανέστης Πολυχρονίδης, “κατηγορώντας” τον για πλήρη αδιαφορία τόσο απέναντι στη πολύπαθη τάξη των αγροτών όσο και σε γονείς του χωριού του Πενταλόφου στον Δήμο Ωραιοκάστρου.

Ο κ. Πολυχρονίδης σε ανακοίνωσή του υπογράμμισε την «αδιαφορία» της διοίκησης σε τρία κυρίως θέματα τα οποία αν και είχαν γίνει γνωστά με τον πιο επίσημο τρόπο στον δήμαρχο Ωραιοκάστρου, δυστυχώς, δεν ασχολήθηκε ποτέ κανείς.

«Σήμερα έπρεπε να έρθουν με τα τρακτέρ τους οι αγρότες του γεωργικού Συνεταιρισμού του Δρυμού» σημείωσε ο κ. Πολυχρονίδης «και να κλείσουν τον δρόμο μπροστά στο Δημαρχείο για να ασχοληθεί ο Δήμαρχος και η διοίκηση του με τα προβλήματα που έχουν -είχαν έρθει και πριν δύο εβδομάδες στο δημοτικό Συμβούλιο αλλά δεν ασχολήθηκαν με το θέμα τους!»

«Πριν ένα μήνα» συνέχισε ο δημοτικός σύμβουλος «ήταν οι γονείς από τον Πεντάλοφο που ήρθαν στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου για να διαμαρτυρηθούν για την απαράδεκτη κατάσταση του αύλειου χώρου του Δημοτικού και του 1ου κ  2ου Νηπιαγωγείου και να αναγκάσουν την διοίκηση να ψηφίσει έκτακτο κονδύλι 37.000 Ευρώ για την συντήρηση του!»

Ακόμα ο κ. Πολυχρονίδης αναφέρθηκε και στους γονείς του 1ου Νηπιαγωγείου Παλαιοκάστρου που περιμένουν …έναν υδραυλικό από το καλοκαίρι!

«Στα «κάγκελα» είναι και οι γονείς του 1ου Νηπιαγωγείου Παλαιοκάστρου που σύμφωνα με την ανοικτή επιστολή του Προέδρου του Σ.Γ.κ Κ., από το καλοκαίρι περιμένουν τον …υδραυλικό και διερωτώνται αν θα πρέπει να περιμένουν ακόμα 20 χρόνια ώστε να υλοποιηθούν απλά πράγματα για τα οποία μάλιστα δεσμεύτηκε ο ίδιος ο Δήμαρχος!

Σαν να μην έφθαναν όλα αυτά έπεσε και μία κολώνα ηλεκτροφωτισμού στο Μεσαίο, κλείνει κάθετα το πεζοδρόμιο, κινδυνεύει κόσμος και εδώ και 10 ημέρες δεν την απομάκρυναν για τους λόγους που μόνο αυτή η διοίκηση ξέρει. Τα συμπεράσματα δικά σας.» κατέληξε ο κ. Πολυχρονίδης.

============

Tο Polites Oraiokastrou στο Facebook βρίσκεται μόνο στην παρακάτω διεύθυνση (https://www.facebook.com/politesoraiokastrou.gr/ )

Μοιραστείτε το με τους φίλους σας:
, , ,