«Μαλλιά κουβάρια» για το λουκέτο σε γνωστό κατάστημα του Ωραιοκάστρου

Τη δική του απάντηση σε παραπολιτικό δημοσίευμα της εφημερίδας «Μακεδονία» με τίτλο «Μαλλιά κουβάρια σε περιφερειακό δήμο της Θεσσαλονίκης» έδωσε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο face book, ο αντιδήμαρχος Οικονομικού Διοικητικού, Δημήτρης Καρασαββίδης.

«Αποτελεί ντροπή για μια ιστορική εφημερίδα, όπως η «Μακεδονία» να φιλοξενεί ένα επαίσχυντο παραπολιτικό σχόλιο που δημιουργεί ψευδείς εντυπώσεις και συκοφαντεί το πρόσωπό μου» αναφέρει ο κ. Καρασαββίδης και συνεχίζει:

«Ουδέποτε στην πορεία μου ως επαγγελματίας και ως πολιτικός έδωσα το παραμικρό δικαίωμα και ουδέποτε πρόκειται να το πράξω. Καλώ τον ανώνυμο συντάκτη να ανακαλέσει τα όσα συκοφαντικά γράφει για το πρόσωπό μου και επιφυλάσσομαι για κάθε νόμιμο δικαίωμά μου, διότι καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται» καταλήγει ο αντιδήμαρχος Οικονομικού Διοικητικού.

Το παραπολιτικό δημοσίευμα αφορούσε το ολιγοήμερο λουκέτο που μπήκε σε ιδιαίτερα γνωστό μαγαζί του Ωραιοκάστρου αλλά και ολόκληρης της Θεσσαλονίκης.  

Σύμφωνα με τον «ανώνυμο» συντάκτη του παραπολιτικού δημοσιεύματος, στο λουκέτο που επιβλήθηκε φέρεται να είχε «εμπλοκή» ο κ. Καρασαββίδης. Στο συγκεκριμένο συμπέρασμα φαίνεται να οδηγήθηκε μετά την ανάρτηση του επιχειρηματία του καταστήματος ο οποίος συνδέεται συγγενικά με τον δήμαρχο Ωραιοκάστρου, Παντελή Τσακίρη.

Ο τελευταίος, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, «είναι έξαλλος με τον αντιδήμαρχό του διότι συμπεριφέρθηκε με τέτοια… απρέπεια κατά του επιχειρηματία – συγγενή του.» ( https://www.makthes.gr/mallia-koyvaria-se-perifereiako-dimo-tis-thessalonikis-grafei-o-salonikios-617487 )

=============

(Το Polites Oraiokastrou στο Facebook βρίσκεται μόνο στην παρακάτω διεύθυνση   https://www.facebook.com/politesoraiokastrou.gr/  )

Μοιραστείτε το με τους φίλους σας:
fb-share-icon
, , ,