Μείωση των δημοτικών τελών σε αγροκτηνοτροφικές επιχειρήσεις του Δ. Ωραιοκάστρου

Τη μείωση του συντελεστή των δημοτικών τελών σε αγροκτηνοτροφικές επιχειρήσεις του Δήμου Ωραιοκάστρου ψήφισε κατά πλειοψηφία το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ωραιοκάστρου.

Έτσι, το 2023 τα δημοτικά τέλη για τις αγροτικές εκμεταλλεύσεις μειώνονται από 0,60 ευρώ / τ.μ. στα 0,10 ευρώ / τ.μ.

Η δημοτική αρχή εισηγήθηκε την μείωση στην ελάχιστη βαθμίδα των 0,10 ευρώ / τ.μ., με σκοπό να στηριχθούν οι αγρότες, οι κτηνοτρόφοι και οι πτηνοτρόφοι του Δήμου Ωραιοκάστρου ειδικά αυτή την περίοδο που αυξήθηκαν οι τιμές των ζωοτροφών και το ενεργειακό κόστος και να είναι ανταγωνιστικά τα τοπικά προϊόντα του πρωτογενούς τομέα.

Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ωραιοκάστρου αποφάσισε επίσης την διατήρηση των συντελεστών των δημοτικών τελών για το 2023 για τα νοικοκυριά και τις επιχειρήσεις στις μειωμένες τιμές, όπως αυτές καθορίστηκαν τα τρία προηγούμενα χρόνια. Τη σχετική εισήγηση έκανε ο αντιδήμαρχος Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών του Δήμου Ωραιοκάστρου, Δημήτρης Καρασαββίδης. Επιπλέον, αποφασίστηκε να δοθεί μείωση δημοτικών τελών και στις τρίτεκνες οικογένειες του Δήμου Ωραιοκάστρου.

=============

(Το Polites Oraiokastrou στο Facebook βρίσκεται μόνο στην παρακάτω διεύθυνση   https://www.facebook.com/politesoraiokastrou.gr/  )

Μοιραστείτε το με τους φίλους σας:
fb-share-icon
, , ,