Με επιτυχία η πρώτη εθελοντική αιμοδοσία του Δ. Ωραιοκάστρου

Τη σπουδαιότητα της εθελοντικής αιμοδοσίας, υπογράμμισε η αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και Πολιτισμού του Δήμου Ωραιοκάστρου, Χριστίνα Ζάπρα, που παρέστη στην πρώτη για το 2023 εθελοντική αιμοδοσία του Δήμου Ωραιοκάστρου.

Η κ. Ζάπρα εξέφρασε τις ευχαριστίες της σε όλους όσοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Συλλόγου να συνδράμουν τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη από αίμα.

Η αιμοδοσία υλοποιήθηκε με την τήρηση όλων των μέτρων προστασίας από τον Covid-19 από κινητό συνεργείο του Αντικαρκινικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης «Θεαγένειο» στις εγκαταστάσεις του Δημαρχείου Ωραιοκάστρου.

Χριστίνα Ζάπρα

«Ευχαριστούμε τους αιμοδότες που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκλησή μας και προσέφεραν αίμα. Ευχαριστούμε επίσης τη διοίκηση και το προσωπικό του νοσοκομείου «Θεαγένειο», καθώς για ακόμη μία φορά συνέβαλαν στην επιτυχή υλοποίηση της αιμοδοσίας στο Δήμο μας, όπως και τους υπαλλήλους της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου μας», αναφέρει η αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και Πολιτισμού του Δήμου Ωραιοκάστρου, Χριστίνα Ζάπρα.

============

(Το Polites Oraiokastrou στο Facebook βρίσκεται μόνο στην παρακάτω διεύθυνση   https://www.facebook.com/politesoraiokastrou.gr/  )

Μοιραστείτε το με τους φίλους σας:
fb-share-icon
, ,