Τη βασιλόπιτα έκοψαν μέλη των ΚΑΠΗ του Δ. Ωραιοκάστρου

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψαν τα μέλη των ΚΑΠΗ Ωραιοκάστρου, Νέας Φιλαδέλφειας, Μελισσοχωρίου και Πενταλόφου του Δήμου Ωραιοκάστρου κατά τη διάρκεια εκδηλώσεων που πραγματοποιήθηκαν την περασμένη Πέμπτη και το Σαββατοκύριακο. Τα μέλη των ΚΑΠΗ αντάλλαξαν ευχές με στελέχη της διοίκησης του Δήμου Ωραιοκάστρου, δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους, βουλευτές και πολιτευτές που συμμετείχαν στις εορταστικές εκδηλώσεις.

Τα μέλη του ΚΑΠΗ Ωραιοκάστρου συγκεντρώθηκαν το βράδυ της Πέμπτης σε κέντρο διασκέδασης στο Ωραιόκαστρο. Τη βασιλόπιτα ευλόγησε ο προϊστάμενος του ιερού ναού Κοιμήσεως Θεοτόκου, π. Νικόλαος Μοναστηρίδης.

Τα μέλη του ΚΑΠΗ Νέας Φιλαδέλφειας έκοψαν τη βασιλόπιτα το απόγευμα του Σαββάτου. Την πρωτοχρονιάτικη πίτα ευλόγησε ο προϊστάμενος του ιερού ναού Αγίου Παντελεήμονος, π. Κυριάκος Φωτιάδης.

Το πρωί της Κυριακής έκοψαν τη βασιλόπιτα τα μέλη του ΚΑΠΗ Μελισσοχωρίου. Την πρωτοχρονιάτικη πίτα ευλόγησαν οι π. Δημήτριος Κουκουλεκίδης και Δημήτριος Παπαθανασίου.

Στην εκδήλωση έδωσαν ξεχωριστή νότα τα μέλη της Χορωδίας Παραδοσιακής Μουσικής ΚΑΠΗ Μελισσοχωρίου, απαγγέλλοντας τραγούδια της Μικράς Ασίας.

Τα μέλη του ΚΑΠΗ Πενταλόφου έκοψαν τη βασιλόπιτα χθες το απόγευμα. Τον κόσμο καλωσόρισε ο πρόεδρος του ΚΑΠΗ, Γιώργος Γκόντης και την πίτα ευλόγησε ο π. Ελευθέριος Σαμουρλής.

Το θερμό χειροκρότημα του κόσμου που συμμετείχε στην εκδήλωση απέσπασε ο 91χρονος Γιώργος Γατζόλας, ο οποίος με κέφι και νεανική διάθεση χόρεψε παραδοσιακούς χορούς.

Μοιραστείτε το με τους φίλους σας:
fb-share-icon
,