Στο …περίμενε ακόμα ο Η. Τσακαλίδης για το απορριμματοφόρο στην Κριθιά

Ακόμη στο περίμενε βρίσκεται ο δημοτικός σύμβουλος της αντιπολίτευσης, Ηρακλής Τσακαλίδης, σχετικά με καταγγελία του που αφορά την «παρουσία» απορριμματοφόρου του Δήμου Ωραιοκάστρου σε συνεργείο του όμορου δήμου Λαγκαδά χωρίς -όπως υποστηρίζει- να υπάρχει κάποια σχέση συνεργασίας.

Η αποκάλυψη του θέματος έγινε στις 22 Φεβρουαρίου με τον κ. Τσακαλίδη να ζητά -χωρίς επιτυχία- απαντήσεις στο ΔΣ.

«Με το συγκεκριμένο συνεργείο δεν υπάρχει καμία απολύτως σχέση συνεργασίας που να εδράζεται σε κάποια σύμβαση» είχε επισημάνει ο δημοτικός σύμβουλος της αντιπολίτευσης,  «τυχαίνει όμως το συνεργείο αυτό να είναι ιδιοκτησίας ατόμου το οποίο συνδέεται με τον δήμο Ωραιοκάστρου με σχέση εξηρτημένης εργασίας στο αμαξοστάσιο Ωραιοκάστρου.»

Η απάντηση του δημάρχου Ωραιοκάστρου ήρθε 20 ημέρες μετά στο τελευταίο ΔΣ:

«Αυτό που συνέβη στην Κριθιά είναι υπό διερεύνηση εφόσον κάνατε τον ντεντέκτιβ και πήγατε και το είδατε»…  

είπε ο Παντελής Τσακίρης και συνέχισε:

«Υπάρχουν διαδικασίες που ακολουθεί το ελληνικό δημόσιο όσον αφορά την ενδεχόμενη πειθαρχική δίωξη και αυτές ακολουθούνται, χρειάζονται λίγο χρόνο να τελεσφορήσουν. Το πόρισμα θα το πάρετε να δείτε τι έχει συμβεί, την ίδια απορία έχουμε και εμείς ότι έχει συμβεί.» κατέληξε ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, σημειώνοντας ταυτόχρονα πως η υπόθεση βρίσκεται στα χέρια της γενικής γραμματέως του Δήμου, Νατάσας Σισμανίδου.

===========

(Το Polites Oraiokastrou στο Facebook βρίσκεται μόνο στην παρακάτω διεύθυνση   https://www.facebook.com/politesoraiokastrou.gr/ )

Μοιραστείτε το με τους φίλους σας:
fb-share-icon
, , , , ,