“Ανθρώπων έργα” έγιναν οι “Πρωταγωνιστές”

Κάτι σε … Άλκηστις Πρωτοψάλτη επέλεξε το νέο επικοινωνιακό επιτελείο του Παντελή Τσακίρη για να “αντικαταστήσει” τους «Πρωταγωνιστές» λίγους μήνες πριν τις αυτοδιοικητικές εκλογές.

«Ανθρώπων έργα» είναι το νέο όνομα της δημοτικής παράταξης του Παντελή Τσακίρη, η οποία με αυτόν τον τρόπο ανοίγει και «επίσημα» πλέον την αγκαλιά της για να δεχθεί αρμονικά(;) στους κόλπους της όλους όσοι δημοτικοί σύμβουλοι στάθηκαν στο πλευρό του την περίοδο της «απλής αναλογικής», από την «Πολιτεία με Όραμα» του Αστέριου Γαβότση μέχρι τη «Δύναμη Δημιουργίας» του Γιώργου Παπακωνσταντίνου και την «αν.α.σ.α.» του Παντελή Σκαρλάτου.

Το όνομα το παρουσίασε ο κ. Τσακίρης σε συνάντηση με καλεσμένους τους δημοσιογράφους. Ανακοίνωσε παράλληλα ότι θα ζητήσει από τους Δημότες του Δήμου Ωραιοκάστρου να ανανεώσουν την εμπιστοσύνη τους προς το πρόσωπό του για την Διοίκηση του Δήμου Ωραιοκάστρου.

«Το 2019 λοιπόν ονομάσαμε τον συνδυασμό μας με γνώμονα αυτό που θέλαμε να γίνουμε. (Πρωταγωνιστές Ξανά)» είπε εκτός των άλλων ο κ. Τσακίρης και συνέχισε: «Το 2023 ονομάσαμε τον συνδυασμό μας με γνώμονα αυτά που κάναμε: τα έργα μας. Έργα, λοιπόν. Αλλά όχι απλά έργα, αλλά έργα για τον Άνθρωπο, Ανθρώπων Έργα…» σημείωσε ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου.

Επίσης απάντησε σε ερωτήσεις των δημοσιογράφων και αναφέρθηκε σύντομα στα έργα που υλοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια της θητείας του.

Ο κ. Τσακίρης ανέφερε τέλος ότι το επόμενο διάστημα πρόκειται να πραγματοποιηθεί εκδήλωση στο Ωραιόκαστρο κατά τη διάρκεια της οποίας θα παρουσιαστεί επίσημα στους πολίτες η παράταξη «Ανθρώπων Έργα» και θα ανακοινωθούν τα ονόματα των ανθρώπων που θα την στελεχώσουν.

============

(Το Polites Oraiokastrou στο Facebook βρίσκεται μόνο στην παρακάτω διεύθυνση   https://www.facebook.com/politesoraiokastrou.gr/ )

Μοιραστείτε το με τους φίλους σας:
, , ,