Με λαμπρότητα ο εορτασμός της 25ης Μαρτίου στο Δήμο Ωραιοκάστρου (Φωτο)

Με την μαθητική παρέλαση στο Ωραιόκαστρο κορυφώθηκαν σήμερα το πρωί οι εορταστικές εκδηλώσεις για την επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821 στο Δήμο Ωραιοκάστρου. Οι μαθήτριες και οι μαθητές έστειλαν μήνυμα εθνικής υπερηφάνειας, ψυχικής ανάτασης και αισιοδοξίας.

Στις Δημοτικές Ενότητες Ωραιοκάστρου, Καλλιθέας και Μυγδονίας, σημαιοστολίστηκαν δημόσια κτίρια και πλατείες, τελέστηκε Επίσημη Δοξολογία στους ιερούς ναούς, έγινε κατάθεση στεφάνων στα Ηρώα και πραγματοποιήθηκαν παρελάσεις με τη συμμετοχή μαθητών και μελών συλλόγων.

Νωρίτερα τελέστηκε Δοξολογία στον ιερό ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στο Ωραιόκαστρο. Αμέσως μετά την Επίσημη Δοξολογία ακολούθησε επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων στο Ηρώο Ωραιοκάστρου, τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή και έγινε ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου. Οι εορταστικές εκδηλώσεις για την επέτειο της Επανάστασης του 1821 κορυφώθηκαν στο Ωραιόκαστρο με την παρέλαση στην οδό Κομνηνών. Η παρέλαση άρχισε με την Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Ωραιοκάστρου, που παιάνισε εθνικά εμβατήρια και απέσπασε το θερμό χειροκρότημα των πολιτών.

Στη συνέχεια παρέλασαν τα νήπια του Δήμου Ωραιοκάστρου, ακολούθησαν οι μαθήτριες και οι μαθητές και έπειτα τα τμήματα των πολιτιστικών και αθλητικών συλλόγων.

===========

(Το Polites Oraiokastrou στο Facebook βρίσκεται μόνο στην παρακάτω διεύθυνση   https://www.facebook.com/politesoraiokastrou.gr/ )

Μοιραστείτε το με τους φίλους σας:
, , ,