Συνοδηγός με φόρμα rally στα δοκιμαστικά ο Παντελής Τσακίρης

Κανείς δε γνωρίζει αν αποτελεί ένα από τα όνειρα που θέλει να κάνει πραγματικότητα, αλλά ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου Παντελής Τσακίρης φαίνεται πως δέχτηκε την πρόσκληση – πρόκληση να δοκιμάσει τις αντοχές του ως συνοδηγός σε πλήρωμα αγωνιστικού αυτοκινήτου. 

Ο πρόεδρος του Αυτοκινητιστικού Ομίλου Θεσσαλονίκης Σωκράτης Τσολακίδης «έβαλε δύσκολα» στον Παντελή Τσακίρη, ο οποίος δέχτηκε να βάλει στολή rally για μία σειρά δοκιμαστικών σε πραγματικές συνθήκες πριν τον τελικό αγώνα, ο οποίος θα γίνει για πρώτη φορά στην ιστορία του ΑΟΘ στο Ωραιόκαστρο. 

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, στην ίδια …διαδικασία πρόκειται να υποβληθεί και η Αντιπεριφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Βούλα Πατουλίδου, η οποία θα είναι επίσημη προσκεκλημένη.

Στο …φουλ οι μηχανές

Σε αγωνιστικούς ρυθμούς μπαίνει ο δήμος Ωραιοκάστρου με την αντίστροφη μέτρηση για την διεξαγωγή του 48ου Rally Θερμαϊκού να έχει ήδη αρχίσει. Οι μηχανές των αγωνιστικών αυτοκινήτων θα αρχίσουν σύντομα να ζεσταίνονται σε αντίθεση με τις προετοιμασίες που ήδη δουλεύουν στο φουλ. 

Στη πρόσφατη συνάντηση του Παντελή Τσακίρη με το Δ.Σ του ΑΟΘ συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την καλύτερη δυνατή προετοιμασία του ράλλυ, που θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά στον δήμο Ωραιοκάστρου στις 19 και 20 Οκτωβρίου 2019. 

Μοιραστείτε το με τους φίλους σας:
fb-share-icon
, , , ,