Η πρώην υποψήφια δήμαρχος και στέλεχος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, Χ. Αλίρη κατεβαίνει με τον Π. Τσακίρη

Η πρώην υποψήφια δήμαρχος Ωραιοκάστρου και στέλεχος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ στη Β’ Θεσσαλονίκης, Χριστίνα Αλίρη, κατεβαίνει υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον Παντελή Τσακίρη.

Η κ. Αλίρη γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη και σπούδασε στο τμήμα Χημείας της σχολής Θετικών Επιστημών του ΑΠΘ. Στα φοιτητικά της χρόνια οργανώθηκε στην ΠΑΣΠ, ενώ στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2006 εξελέγη νομαρχιακή σύμβουλος με το συνδυασμό «Για τη Θεσσαλονίκη». Το 2010 κατέβηκε υποψήφια δήμαρχος στο Ωραιόκαστρο.  

Η κ. Αλίρη αναφέρει εκτός των άλλων: «Ως ενεργός πολίτης του τόπου μας, επαγγελματίας και μητέρα θέλω να συμβάλω στην ενδυνάμωση του έργου της Δημοτικής Αρχής για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής μας και τον συνδυασμό της τοπικής ανάπτυξης με την κοινωνική συνοχή. Η πυξίδα που καθοδηγεί τη δράση μου είναι η συνεχής ενίσχυση της κοινωνικής οικονομίας – αλληλέγγυα οικονομία – εκεί που υπάρχει δυσπραγία, ανεργία και φτώχεια με αξιοποίηση όλων των δυνατών πόρων του Δήμου μας, με έμφαση στη κοινωνική αλληλεγγύη και σταθερά προσανατολισμένη στη παιδική προστασία, στα άτομα με αναπηρία και στους ηλικιωμένους.»

===========

(Το Polites Oraiokastrou στο Facebook βρίσκεται μόνο στην παρακάτω διεύθυνση   https://www.facebook.com/politesoraiokastrou.gr/ )

Μοιραστείτε το με τους φίλους σας:
fb-share-icon
,