Ευχές για τα παιδιά μας που συμμετέχουν στις πανελλαδικές εξετάσεις

Τις ευχές τους για κάθε επιτυχία στα παιδιά μας που δίνουν πανελλαδικές εξετάσεις έστειλαν επικεφαλής δημοτικών παρατάξεων του Δήμου Ωραιοκάστρου μέσα από το Polites Oraiokastrou:

Παντελής Σκαρλάτος «αν.α.σ.α.»

Παντελής Σκαρλάτος

Αύριο τα παιδιά μας ρίχνονται στη «μάχη» των Πανελληνίων εξετάσεων και οι σκέψεις μαζί με τις ευχές μας είναι κοντά τους.

Πρέπει να νιώθουν πως είμαστε δίπλα τους για να ξεπεράσουν το άγχος, τις δυσκολίες, αλλά κυρίως για να καταλάβουν πως το μέλλον μας, η ζωή μας, η ανάσα του τόπου μας είναι αυτά τα ίδια.

Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου καλή επιτυχία, με καθαρό μυαλό, υπομονή και πίστη στις δυνατότητές τους.

Ανέστης Πολυχρονίδης «Συνεργασία τώρα»

Ανέστης Πολυχρονίδης

Στη μαθητιώσα νεολαία του Δήμου μας που δίνει τη μάχη των εισαγωγικών εξετάσεων στα ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας μας, εύχομαι κάθε επιτυχία στην προσπάθειά τους. Όλοι λίγο πολύ, είτε ως εξεταζόμενοι είτε ως γονείς, βρεθήκαμε κάποια στιγμή της ζωής μας στη θέση τους. Νιώθουμε την αγωνία τους, συναισθανόμαστε και τον «φόβο» της επόμενης ημέρας. Το σίγουρο είναι ότι η ζωή μας δίνει πολλές ευκαιρίες για να πετύχουμε και δεν χρειάζεται να απογοητευόμαστε, παρά μόνο να μαθαίνουμε από τα λάθη μας, έτσι ώστε την επόμενη φορά να πετύχουμε το στόχο μας. Νέοι και νέες είστε το μέλλον του τόπου μας, πιστεύουμε σε εσάς, και είμαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρετε.

Πέτρος Αταμιάν «ΜΑΖΙ»

Πέτρος Αταμιάν

Καλή δύναμη στα παιδιά, που  ξεκινούν τις πανελλαδικές εξετάσεις, οι οποίες αποτελούν την κορύφωση των προσπαθειών τους για την επίτευξη των στόχων τους.  Με ψυχραιμία, μεθοδικότητα και πίστη στις δυνατότητές τους σίγουρα θα καταφέρουν να ανταποκριθούν επαρκώς σε αυτή την πρώτη τους δοκιμασία.

Καλή επιτυχία!

==============

(Το Polites Oraiokastrou στο Facebook βρίσκεται μόνο στην παρακάτω διεύθυνση   https://www.facebook.com/politesoraiokastrou.gr/ )

Μοιραστείτε το με τους φίλους σας:
, , , , , ,