Π. Τσακίρης: Σε μια τριετία το σκέπαστρο στο “Άγγελος Βλαχόπουλος”

«Θέλουμε μια τριετία ακόμα να μπορέσουμε να το κάνουμε» απάντησε στην ερώτηση του πατέρα Νικόλαου Μοναστηρίδη ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου σχετικά με το σκέπαστρο του «Άγγελος Βλαχόπουλος». Έτσι, σύμφωνα και με τη χθεσινή δήλωση του κ. Τσακίρη κατά τη διάρκεια του Αγιασμού για τη νέα κολυμβητική χρονιά, το περιβόητο σκέπαστρο του δημοτικού κολυμβητηρίου θα κλείσει (στο σύνολο) μια 12ετία υποσχέσεων.

Το «Άγγελος Βλαχόπουλος» αποτελεί μία από τις πιο σημαντικές αθλητικές υποδομές του Ωραιοκάστρου , η οποία έχει τύχει μεγάλης ανταπόκρισης από μικρούς και μεγάλους. Πρόκειται για μία πλήρως ανακατασκευασμένη και άρτια εξοπλισμένη αθλητική εγκατάσταση η λειτουργία της οποίας είναι πραγματικά άριστη. Ωστόσο, παρά τις εξαγγελίες όλων όσοι έχουν διοικήσει και διοικούν σήμερα, το (πολύ ώριμο) έργο δυστυχώς δεν προχώρησε ούτε αυτή την τετραετία, αν και θεωρείται ιδιαίτερα σημαντικό καθώς θα δίνει τη δυνατότητα στους δημότες και τους αθλητές να χρησιμοποιούν την πισίνα σε όλη τη διάρκεια του χρόνου και όχι για λίγους μήνες όπως συμβαίνει έως τώρα.

Η μελέτη για το περιβόητο σκέπαστρο ξεκίνησε το 2013 και το 2014 ολοκληρώθηκε. Την ευθύνη (της μελέτης) μάλιστα την είχε ο ανιψιός του δωρητή του κ. Κονταξόπουλου, ο οποίος έδωσε τον καλύτερο του εαυτό για τη μελέτη. Θα κατασκευαζόταν ένα πραγματικό στολίδι ένα κλειστό δημοτικό κολυμβητήριο με υπέροχες κτιριακές εγκαταστάσεις και αναπλάσεις του εξωτερικού χώρου. Είχαν δρομολογηθεί και φωτοβολταϊκά πάνελ πάνω στο Αθλητικό κέντρο. Από τότε μέχρι σήμερα η συγκεκριμένη μελέτη επικαιροποιείται κυρίως ως προς τους αριθμούς και αναζητείται χρηματοδότηση. Το κολυμβητήριο πρέπει να κλείσει για να μπορεί να λειτουργεί σε δωδεκάμηνη βάση. Είναι απαίτηση όλων των πολιτών που το χρησιμοποιούν.

===========

(Το Polites Oraiokastrou στο Facebook βρίσκεται μόνο στην παρακάτω διεύθυνση   https://www.facebook.com/politesoraiokastrou.gr/ )

Μοιραστείτε το με τους φίλους σας:
fb-share-icon
, , ,