Μία υποψήφια δήμαρχος στο πλευρό του Παντελή Τσακίρη

Καθήκοντα άμισθης ειδικής συμβούλου για θέματα που αφορούν την επιχειρηματικότητα και την τοπική ανάπτυξη του δήμου Ωραιοκάστρου αναλαμβάνει η Χριστίνα Αλίρη, η οποία δέχτηκε την πρόταση του δημάρχου Παντελή Τσακίρη να συμμετάσχει σε ένα ευρύτερο σχεδιασμό διοίκησης που περιλαμβάνει τη συνεργασία άμισθων «συμβούλων – εμπειρογνωμόνων» με στόχο την ανάπτυξη του δήμου. 

Μάλιστα η επιλογή του προσώπου της κ. Αλίρη, παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον καθώς η ίδια ήταν υποψήφια δήμαρχος Ωραιοκάστρου στις δημοτικές εκλογές του 2010.

Τέσσερις στο σύνολο οι άμισθοι “Σύμβουλοι – Εμπειρογνώμονες”

Καθήκοντα άμισθου “συμβούλου – εμπειρογνώμονα” εκτός της κ. Αλίρη ανατέθηκαν επίσης σε τρία πρόσωπα.

Στον Χρήστο Νεοφύτου, ομότιμο καθηγητή του πανεπιστημίου Θεσσαλίας, ο οποίος θα έχει στο χαρτοφυλάκιό του μεταξύ άλλων θέματα που αφορούν την πολιτική προστασία, τη γεωργική ανάπτυξη, τη διαχείριση δασικών εκτάσεων και την προστασία του περιβάλλοντος, τα υδρολογικά αντικείμενα καθώς και τη διαχείριση τεχνικών θεμάτων που χρήζουν εξειδικευμένης αντιμετώπισης.

Στον Στέφανο Τσολακίδη, με καθήκοντα σε θέματα επιχειρηματικότητας.

Στην Ελένη Μπαλογιάννη, με αντικείμενο τη διαχείριση των διοικητικών και οικονομικών θεμάτων των νομικών προσώπων του δήμου και ειδικότερα της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Ωραιοκάστρου (ΔΗΚΕΩ) και της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης και Αποχέτευσης Ωραιοκάστρου (ΔΕΥΑΩ).

Μοιραστείτε το με τους φίλους σας:
fb-share-icon
, , ,