Η. Τσακαλίδης: Ομολογία αποτυχίας Τσακίρη μέσω… Tik Tok!

Για «πρωτοφανή επίδειξη εγωκεντρισμού και αλαζονείας» κατηγορεί τον δήμαρχο Ωραιοκάστρου ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, Ηρακλής Τσακαλίδης.

Σχολιάζοντας με ανάρτησή του στο facebook  την … «πρεμιέρα» του Παντελή Τσακίρη στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης «Tik Tok» και τις αναφορές του στις διαδικασίες του δημοσίου σχετικά με την ολοκλήρωση των έργων, ο κ. Τσακαλίδης μίλησε για «ομολογία αποτυχίας» του νυν δημάρχου.

«Τώρα τι μας λέει;» σημειώνει ο κ. Τσακαλίδης και συνεχίζει:  «Ότι τα έργα του είναι σε φάση “εγκυμοσύνης” και ότι το Ωραιόκαστρο θα πρέπει να περιμένει όσο η Ρώμη για να αποκτήσει αξιοπρεπείς υποδομές.»

Σημειώνεται πάντως πως είναι η δεύτερη φορά που αναφέρεται ο κ. Τσακίρης στο «κακό» δημόσιο το οποίο «υπηρετεί» ως δήμαρχος Ωραιοκάστρου. Την πρώτη φορά ήταν επίσης σε “πρεμιέρα”, αυτή της επίσημης αλλαγής ονομασίας της παράταξης από «Πρωταγωνιστές» σε «Ανθρώπων έργα». Τότε είχε αναφερθεί στη γραφειοκρατία:

«Η γραφειοκρατία είναι εκείνος ο μηχανισμός, εκείνη η κακή νοοτροπία που εφευρίσκει ένα πρόβλημα για κάθε λύση. Ούτε όμως εδώ τα παρατήσαμε. Αντίθετα μάλιστα. Πιέσαμε ακόμα περισσότερο και χρειάστηκε πολλές φορές να γίνουμε δυσάρεστοι σε κάποιους χωρίς όμως να μας απασχολήσει.» είχε πει ο κ. Τσακίρης.

Ακολουθεί ολόκληρη η ανάρτηση του κ. Τσακαλίδη:

===========

(Το Polites Oraiokastrou στο Facebook βρίσκεται μόνο στην παρακάτω διεύθυνση   https://www.facebook.com/politesoraiokastrou.gr/ )

Μοιραστείτε το με τους φίλους σας:
fb-share-icon
, , , ,