Δύο βραβεία στο Δ. Ωραιοκάστρου για αναπλάσεις πλατειών και για τη χρήση ανθρωπόμορφου ρομπότ

Δύο σημαντικά βραβεία απέσπασε ο Δήμος Ωραιοκάστρου, στο πλαίσιο του διαγωνισμού «Βραβεία Τοπικής Αυτοδιοίκησης ΟΤΑ AWARDS 2019-2023» και παρέλαβε ο Παντελής Τσακίρης. Πήρε το 3ο βραβείο για τις βιοκλιματικές αναπλάσεις των πλατειών Τζαβέλα και Μελισσοχωρίου και το 3ο βραβείο για τη χρήση του κοινωνικού ανθρωπόμορφου ρομπότ «Pepper» για θέματα υγείας.

Ο Δήμος Ωραιοκάστρου διακρίθηκε στην Κατηγορία Αστικός Σχεδιασμός / Δομημένο Περιβάλλον «Ολοκληρωμένες αναπλάσεις με βιοκλιματικά χαρακτηριστικά» για τις αναπλάσεις των πλατειών Τζαβέλα και Μελισσοχωρίου αλλά και στην Κατηγορία Ψηφιακή Καινοτομία / Τεχνολογία «Ανθρωπόμορφο ρομπότ (Pepper) – Ενημερώνει τους κατοίκους για θέματα υγείας».

Τα «Βραβεία Οργανισμού Τοπικής Αυτοδιοίκησης 2019-2023 – OTA AWARDS 2023», είναι τα μοναδικά βραβεία που υπάρχουν στη χώρα και τα οποία απευθύνονται αποκλειστικά στους Πρωτοβάθμιους και Δευτεροβάθμιους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης, αναδεικνύοντας και επιβραβεύοντας δράσεις και έργα για την Καινοτομία, τη Βιωσιμότητα, την Ποιότητα Ζωής των Πόλεων, αλλά και τις Υπηρεσίες προς τον Πολίτη για το σύνολο της τετραετίας.

============

(Το Polites Oraiokastrou στο Facebook βρίσκεται μόνο στην παρακάτω διεύθυνση   https://www.facebook.com/politesoraiokastrou.gr/ )

Μοιραστείτε το με τους φίλους σας:
fb-share-icon
, ,