Κ. Ισχνοπούλου: Αποχώρησε αμέσως μετά την εκλογική ήττα – Το δημοσιοποίησε τώρα

Την αποχώρηση της από τη δημοτική παράταξη «Μαζί για τον Τόπο μας», ανακοίνωσε μέσω ανάρτησης στο facebook η Κική Ισχνοπούλου.

Εντύπωση πάντως προκαλεί πως η κ. Ισχνοπούλου δημοσιοποίησε σήμερα την απόφαση που πήρε πριν από περίπου …3 μήνες και την οποία είχε κάνει γνωστή στον επικεφαλής, Πέτρο Αταμιάν, αμέσως μετά την εκλογική ήττα.

Σύμφωνα με την ανάρτηση της κ. Ισχνοπούλου:

«3 μήνες μετά τις αυτοδιοικητικές εκλογές, έχοντας πλήρη ευθύνη της απόφασης μου και σεβασμό απέναντι στους συνδημότες μου που εξέφρασαν με την ψήφο τους την στήριξη στο πρόσωπο μου, θα ήθελα δημοσίως να κάνω γνωστή , ως έχω υποχρέωση, θεωρώ, την μη συμμετοχή μου, πλέον,  στην παράταξη “Μαζί για τον τόπο μας”, και την ολοκληρωτική αποχώρηση μου, ακόμη και ως μη εκλεγμένο μέλος.

Με απόφαση μου αποχωρώ από την παράταξη έχοντας μια εντελώς διαφορετική οπτική επί των θεμάτων  της Αυτοδιοίκησης.

Για να προλάβω οποιαδήποτε κακοπροαίρετη κριτική …κάνω επίσης γνωστό πως την απόφαση αυτή την πήρα 2 ημέρες μετά τις εκλογές και ενώ τα μέχρι τότε αποτελέσματα με είχαν εκλεγμένη στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο, ασχέτως με ότι ακολούθησε, πράγμα για το οποίο ενημερώθηκε άμεσα ο επικεφαλής και μπορεί να επιβεβαιώσει!!

Ευχαριστώ όλους εσάς που πιστέψατε στην συμμετοχή μου και το εκφράσετε με τον πιο σεβάσμιο τρόπο.

Ελπίζω να μην σας απογοητεύω, σαφώς αναλαμβάνω την ευθύνη  της επιλογής μου αλλά  η αγάπη για το Ωραιόκαστρο είναι  μεγάλη, είναι ανιδιοτελής και είναι και πολύ πολύ “υπομονετική”.

Θα ξαναβρεθούμε !!!»

===============

(Το Polites Oraiokastrou στο Facebook βρίσκεται μόνο στην παρακάτω διεύθυνση https://www.facebook.com/politesoraiokastrou.gr/

Μοιραστείτε το με τους φίλους σας:
fb-share-icon
, , ,