Π. Τσακίρης για Αναστασία: Όσα χρήματα και αν χρειάζονται θα τα ξοδεύουμε – Ήταν πρόταση των παιδιών

Ήταν πρόταση των παιδιών και όσα χρήματα και αν χρειάζονται θα τα ξοδεύουμε.

Αυτή ήταν η απάντηση του δημάρχου Ωραιοκάστρου, Παντελή Τσακίρη, στην ερώτηση του Πέτρου Αταμιάν (τελευταίο ΔΣ) για την υψηλή αμοιβή της τραγουδίστριας Αναστασία που αγγίζει τα 18.000 ευρώ για μία εμφάνιση την Τσικνοπέμπτη, στο κέντρο του Ωραιοκάστρου.

Αφού ανέφερε πως τη συγκεκριμένη τραγουδίστρια τη ζήτησε το Τοπικό Νέων, ο κ. Τσακίρης «επιτέθηκε» σε ιδιαίτερα υψηλούς τόνους και με ψήγματα ειρωνείας στον επικεφαλής της μείζονας αντιπολίτευσης, Π. Αταμιάν, «αδειάζοντας» όμως ταυτόχρονα και τον αντιδήμαρχό του, Κυριάκο Δούμπαλα, που στη Δημοτική Επιτροπή λίγες μέρες πριν προέτρεπε διοίκηση και αιρετούς να πάψουν να είναι …«απλοχέρηδες»!

«Η μετριότητα να επιλέγετε καλλιτέχνες τύπου Σφήνου, εμείς επιλέξαμε την πρόταση των παιδιών. Και την υλοποιούμε στο ακέραιο. Και όσα χρήματα και αν χρειάζονται θα τα ξοδεύουμε.» είπε ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου και συνέχισε:

«Και αν θέλετε να συγκρίνετε καλλιτέχνες τύπου Τόνι Σφήνο με την Ελευθερία Αρβανιτάκη που το ζητούσαν οι πολίτες, με τον Πορτοκάλογλου, με τη λαϊκή  ορχήστρα Μίκη Θεοδωράκη, μπορείτε να το συγκρίνετε. Κάθεστε και μας μιλάτε τώρα για ποσά εδώ πέρα…» είπε εκτός των άλλων ο δήμαρχος Παντελής Τσακίρης.

Για την ιστορία, στις εκδηλώσεις επί δημαρχίας Αστέριου Γαβότση εκτός από τον παρουσιαστή Τόνι Σφήνο, συμμετείχαν και άλλοι καλλιτέχνες όπως Μπάσης, Vegas, Πυροβολάκης, Λιανός, Βελεσιώτου.

==============

(Το Polites Oraiokastrou στο Facebook βρίσκεται μόνο στην παρακάτω διεύθυνση   https://www.facebook.com/politesoraiokastrou.gr/ )

Μοιραστείτε το με τους φίλους σας:
fb-share-icon
, , , , ,