Στους παλιούς και καλούς επαγγελματίες του χώρου έμεινε το γνωστό café-lounge bar «Βackyard» μετά από το διαγωνισμό που έλαβε μέρος το πρωί στο δημαρχείο του Ωραιοκάστρου.
Ο Στέλιος Πετρίκης και ο Νίκος Σλημιστινός «επικράτησαν» έναντι των υπολοίπων ενδιαφερόμενων πλειοδοτώντας με ένα εντυπωσιακά υψηλό τίμημα σε σχέση με το προηγούμενο που κατέβαλαν ως ενοίκιο για το Δημοτικό Αναψυκτήριο.
Έτσι, από τα περίπου 550 ευρώ (Ιούνιος 2014 επί δημαρχίας Δ. Σαραμάντου) το ενοίκιο εκτοξεύτηκε πάνω από τις 2.500 ευρώ (μαζί με τον αύλειο χώρο) για χρονικό διάστημα 9 χρόνων (6+3).
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι παλαιοί και συνάμα …«νέοι» ιδιοκτήτες θα προχωρήσουν στην ανανέωση και του εξωτερικού χώρου του Δημοτικού Αναψυκτήριου, το οποίο δικαίως αποτελεί μια ειδυλλιακή, μικρή όαση δροσιάς, πάντα υπό τους ήχους καλής και ποιοτικής μουσικής.
============
Το Polites Oraiokastrou στο Facebook βρίσκεται μόνο στην παρακάτω διεύθυνση https://www.facebook.com/politesoraiokastrou.gr/ )