Δ. Καρασαββίδης: Με στοχοποιούν για τις ψήφους που πήρα! (βίντεο)

Για «στοχοποίησή» του από την αντιπολίτευση κάνει λόγο ο αντιδήμαρχος της διοίκησης Τσακίρη, Δημήτρης Καρασαββίδης.

Μόλις 5 μήνες από την ανάληψη των νέων καθηκόντων του ως αντιδήμαρχος Καθαριότητας, υποστηρίζει ότι «στοχοποιήθηκε» από την παράταξη του κ. Αταμιάν εξ αιτίας …των 1393 ψήφων που πήρε στις εκλογές! Αφορμή για τη δήλωση αυτή στάθηκε ερώτηση της μείζονας αντιπολίτευσης σχετικά με την εικόνα που παρουσιάζουν τα χόρτα και οι γεμάτοι κάδοι σκουπιδιών στον δήμο Ωραιοκάστρου.

Επίσης, εντύπωση προκάλεσε και μια δήλωσή του περί …«ακινησίας» των απορριμματοφόρων κατά τη διάρκεια της περασμένης προεκλογικής περιόδου!

«Δεν διανύουμε εκείνη την περίοδο τη δύσκολη την προεκλογική που για λόγους που δεν μπορώ να τους αναφέρω αλλά όλοι τους γνωρίζουμε, τα απορριμματοφόρα ήταν σε ακινησία. Η αποκομιδή γίνεται σε πολύ καλό επίπεδο οι πολίτες το έχουν διαπιστώσει.» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Καρασαββίδης δημιουργώντας ταυτόχρονα ερωτήματα για τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο (προεκλογική) και την προκάτοχό του, Σοφία Δημητριάδου, που επί 4 συνεχόμενα χρόνια «πάλευε» με τα σκουπίδια.

Δείτε το βίντεο με την αναφορά του Αντιδημάρχου για «στοχοποίηση»

=============

(Το Polites Oraiokastrou στο Facebook βρίσκεται μόνο στην παρακάτω διεύθυνση   https://www.facebook.com/politesoraiokastrou.gr/ )

Μοιραστείτε το με τους φίλους σας:
fb-share-icon
, , ,